Am inlocuit link-ul de la From the Ashes ca nu mai mergea, asta e un post mai vechi de al meu de pe undeva. /cough
Nu ai vazut un AMV cu Naruto, daca NU l-ai vazut pe asta. E practic un clasic, si inca unul dintre cele mai bune facute in ultimii ani.
Anime: Naruto
Autor: Darkmoon Studios?
Song: TFK - Phenomenon
Phenomenon
Aveam un AMV genial cu Excel Saga, dar na, copyright infringement... Oricum, Megadeth? WIN
Anime: Excel Saga
Autor: AbsoluteDarkness
Song: Megadeth - Trust
Excel Saga Parody
Cand am descoperit prima oara AMV-ul asta era ceva diferit si mi-a placut mult, la standardele de acum poate nu ar mai parea, totusi acum 6 ani... E reuploadat, mi-ar fi placut sa il si modifice putin, dar eh.
Anime: Mix - Ah! My Goddess, Elfen Lied, Perfect Blue, This ugly yet beautiful world, Mahou Sensei Negima, I's OVA, Chrno Crusade, Hantsuki, Loveless, Girls Bravo, Shakugan no Shana, Juuni Kokki, DearS, Nightwalker, Onegai Teacher, Fate/Stay Night, Shinigami no Ballad, Blood+, Spirited away, Princess Mononoke.
Autor: Shinbou
Song: Saliva - Weight of the world
Anime mix
Nu pot spune ca ma omor dupa melodie, dar imi place mult cum e facuta editarea.
Anime: Shakugan no Shana, Persona 3, Ookami Kakushi, Phantom Requiem, Durarara, Claymore, Angel Beats, Rec, Macross Frontier, Karas, Nightwizard, Eve no Jikan, Ef - A tale of memories, Ef- A tale of two, Toradora, Bakemonogatari, Toki wo kakero shoujo; atat am recunoscut...
Autor: Shinzo
Song: Owl City - Fireflies
Around the world
Imi place cum e realizat.
Anime: Saint Seyia Lost Canvas
Autor: Leonheart
Song: There for tomorrow - The world calling
Three friends
Mai am dar postez pe parcurs.
L-AM GASIT!
Unul dintre cele mai synch wise AMV-uri. I lol'ed hard.
Anime: Excel Saga
Autor: ??
Song: Jewel - Standin' still
Excel Saga Parody