18-01-2010, 08:22 PM
Cel mai trist moment si cel mai dureros.:- ? Mi se pare un topic foarte bun. Cred ca aici ne punem descarca de toate lucrurile rele sau triste care ni s-au intamplat. Pana acum un an si ceva nu credeam ca... hmm, cum pot sa ma exprim mai bine si mai clar:- ?... nu credeam ca am patit sau voi pati ceva cu adevarat trist, ceva fara rezolvare, ceva mult prea tragic. Dar vad ca m-am inselat. Intotdeauna am stiut sa trec peste mutle lucruri triste, dureroase si le-am rezolvat in modul meu. Numai un lucru nu are rezolvare si acela este moartea. Nu mi-e frica de ea pentru ca l-a un moment dat trebuie sa mor, nu pot trai vesnic. Dar nu suport sa vad oameni cum mor. E prea dureros. Acum un an si ceva cum spuneam mi-a murit bunicul din partea mamei. A fost dureros si nu numai ca l-am vazut mort si cat de mult am suferit, ci m-a mai durut si faptul ca am fazut oameni tristi, deprimati, fara pofta de viata. Au fost niste momente triste, grele. M-a durut sa o vad pe mama trista sau pe rudele mele cum plang. M-a durut ca a murit bunicul meu, l-am iubit foarte mult. Pentru mine cel mai dureros lucru e sa vad cum persoanele iubite mor. Nu e corect. E prea dureros.
You’ve Fallen For Me.