09-04-2012, 01:38 PM
Au fost unele momente penibile si/sau jenante, insa nu foarte multe. Oricum nu ma intereseaza. Hm, sa zicem ca "primul" a fost cand am intrat peste cumnata-miu in baie si el se stergea pe corp cu un prosop... Nu pot zice decat ca: MULTUMESC SFANTULUI CA NU AM APUCAT DECAT SA II VAD PIEPTUL SI ATAT! Va dati seama cum ma simteam dupa? Si oh!, era si apartamentul lui... Cam al "doilea" a venit cam prin clasa a sasea cand i-am cerut unui baiat id-ul de Messenger si a facut "urat", intr-un fel m-a refuzat si intors spatele. Dar pe mine nu ma mai intereseaza, insa in acel moment eram... + ii zisesem colegii ca imi va da id-ul, dar nu asta a contat asa mult atunci, ci faptulc ca imi era rusine de el. ._. Si cica acum ma iubea etc., dar tot filme po*no face cu fosta iubita cu care s-a impacat. But who give a f**k? Cat timp isi imparte cipsurile, bomboanele, energizantele cu mine si il pot face idiot/prost fara sa se supere pe mine nu ma intereseaza.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2