Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Minimax....

#11
Orice s-ar spune, cred că este un canal potrivit pentru copii mici. Luând spre exemplu alte programe de desene animate unde se transmit tot felul de cartoons pline de violenţă şi lucruri proaste pentru copii... Este un program perfect.

Personal, nu pot spune că îmi place şi l-aş considera o porcărie, dar nu este. Adică, este programul perfect pentru copii mici, sunt desene "frumoase" care nu au tente de violenţă exagerată sau lucruri ce ar putea influenţa personalitatea copilului într-un mod nefavorabil. Desigur, asta în raport cu celelalte programe de televiziune în ceea ce priveşte desenele animate. Nu urmăresc, dar mă uitam acum ceva vreme, să fie un an sau mai bine, la Arthur şi cred că dădea şi Zâmbetul lui Sharon. Acestea două îmi plăceau şi drept vorbind, sunt nişte desene frumoase şi potrivite pentru copii. Am mai observat şi altele difuzate acolo, ale căror nume nu le cunosc, care mi s-au părut în limita normalului.

Deşi mă întreb unde au dispărut Copii de la 402, Viaţa cu Louie, Piratul Jack cel Teribil, Peter P., Micuţa Sirenă şi toate desenele frumoase pe care le vizionam eu când eram un prichindel.

#12
Sora mea se uita pe Minimax.PRima data nu am inteles de ce pentru capractic sunt niste animalute sau ceva de genu' care topaie sau nu stiu ce fac.Dar m-a uimit *a mea sora MAria* cand mi-a spus o poezie invatata de la Lumea lui Elmo sau ceva de felul asta.Este un program extrem de interactiv si potrivit pentru copii cu varste cuprinse intre 1-10 ani.Spun 10 ani pentru ca sunt si povestile din poporul maghiar care sunt destul de interesante.
Spre deosebire de Disney ,unde se promoveaza personaje gen miley ,bieber sau cum ii mai cheama...a,pe disney gasesc educative unele filme*gen alba ca zapada* si povestile de dimineata cu Donald si prietenii lui.
PE Cartoon gasesc mai mult violenta si pumni deci nu cred ca mai are rost sa comentez.
[Imagine: wqymg0.jpg]

#13
Well. Erau o gramada de desene pe vremea mea. Ma rog, vorbesc de parca am mai mult de 14 ani 21. Oricum cand eram eu mica erau foarte multe desene frumoase pe minimax. Acum mi se par plictisitoare, nu vad nimic interesant la ele. Oricum poate si ptr ca am mai crescut. Ptr copii de acum cred ca e un canal destul de bun ptr cei mici. Cred ca minimaxul pana la urma a ramas cel mai normal canal de desene. Pe Cartoon Network singurele desene calumea sunt: Tom si Jerry, Gemenii Cramp, Fetitele Powerpuf si Ed Edd si Eddy. In rest si acest canal a decazut foarte mult. Si Disney Channel e un canal destul de ok cand nu ai ce face si vrei sa iti ocupi timpul cu ceva. Oricum mie dor de desenele alea pe care le vizionam cand eram mica. Laboratoru lui Dexter, Cliford [cainele rosu], Ce-i cu Any, celebrul Viata cu Louie si altele. Cred ca am prins cele mai frumoase desene posibile xD.
[Imagine: EnvYQ.png]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cel mai tare desen animat: Minimax Chaos Anime 20 25.496 07-02-2014, 12:23 AM
Ultimul răspuns: hiimera


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)