15-05-2011, 06:19 PM
Iubire
La moment iubesc pe toata lumea si e momentul potrivit sa recitesc poezia asta, care imi place foarte mult. Este foarte frumoasa.
Incepe cu un sarut fin, care ma duce cu gandul foarte departe.
Doar sa-ti pot patrunde in vene si sa curg odata cu sangele
Nu m-ar fi dus mintea niciodata sa alcatuiesc asa o fraza. E preferata mea din toata poezia si ai pus mult sentiment in ea.
Sa-ti simt caldura si sa ma topesc doar la auzul vocii tale.
Asta ma duce cu gandul la vocea mea preferata, o voce masculina, foarte profunda, care ma face sa visez.
Poate toti vrem sa gustam ce-i interzis,
Toti vrem ceva diferit, dulce, simtit
Cred ca iti dai seama la ce ma gandesc acum. Cu asta ai spus mult mai multe decat crezi.
Imi plac enorm versurile si o sa mi le scriu in jurnal, desigur cu permisiunea ta.
Astept ceva nou si la fel de frumos. *hugs*
La moment iubesc pe toata lumea si e momentul potrivit sa recitesc poezia asta, care imi place foarte mult. Este foarte frumoasa.
Incepe cu un sarut fin, care ma duce cu gandul foarte departe.
Doar sa-ti pot patrunde in vene si sa curg odata cu sangele
Nu m-ar fi dus mintea niciodata sa alcatuiesc asa o fraza. E preferata mea din toata poezia si ai pus mult sentiment in ea.
Sa-ti simt caldura si sa ma topesc doar la auzul vocii tale.
Asta ma duce cu gandul la vocea mea preferata, o voce masculina, foarte profunda, care ma face sa visez.
Poate toti vrem sa gustam ce-i interzis,
Toti vrem ceva diferit, dulce, simtit
Cred ca iti dai seama la ce ma gandesc acum. Cu asta ai spus mult mai multe decat crezi.
Imi plac enorm versurile si o sa mi le scriu in jurnal, desigur cu permisiunea ta.
Astept ceva nou si la fel de frumos. *hugs*