Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cea care trebuie iubită (+18)

Multumesc pentru comentarii fetelor, inseamna foarte mult pentru mine. Ma bucur enorm ca va place. Imi pare rau ca aceasta parte nu este asa de lunga, insa sper sa va placa la fel de mult ca si mie.

Lectura placuta.

Capitolul IV
Partea II

Ce trebuia sa fac? Ce trebuia sa zic? Cum trebuia sa reactionez?

Nu ma puteam gandi la nimic. Nu stiu cum se facea ca de cate ori ii auzeam vocea, iar ochii ni se intalneau imi pierdeam toate gandurile si, mintea mea devenea alba. Am incercat sa zambesc, probabil aratand mai fals ca niciodata. Ma uitam la el, se uita la mine, insa nici unul nu scotea nici un cuvant. Am tras aer in piept si am oftat lung. Am observat cum o spranceana i se arcuieste usor, facand o fata de „Acum ce s-a mai intamplat”.

M-a apucat brutal de mana, m-a tras mai aproape de el si, apoi am plecat amandoi, mai mult tarata, de acolo. Nu indrazneam sa ii spun nimic. Nu voiam sa stiu ce avea sa se intample. Imi placea tipul, ochii lui ma obsedau. In acea seara putea sa se intample orice, chiar nu imi pasa.
In cateva momente am ajuns in fata liftului. A apasat pe buton, iar acesta incepu sa urce. Cat timp l-am asteptat nu mi-a dat drumul la mana. Usile se deschise si imi facu semn ca pot intra. Am pasit sfioasa si am asteptat sa urce si el.

In doua minute ne aflam in masina lui, gonind de nebuni pe niste strazi laturalnice. Ma intrebam ce avea de gand cu mine. Inca de cand il vazusem prima data, fata lui mi se parea cunoscuta. Incercam sa imi aduc aminte daca nu cumva il mai zarisem la vreo petrecere, insa ceva imi spunea ca nu avea cum sa se intample acest lucru. Stateam pe scaunul din dreapta si nu spuneam nimic. Ma mai uitam din cand in cand sa vad care era viteza cu care mergeam, apoi imi aruncam privirea catre fata lui. Era foarte concentrat.

Ne-am oprit in fata unui bloc vechi. A coborat primul din masina, iar apoi a venit si mi-a deschis si mie portiera. M-a luat de mana si m-a ajutat sa cobor. Era galant. Imi placeau barbatii care stiau sa se comporte.

Speram ca se pricepea la fel de bine si la alte lucruri, mai interesante.

Am intrat in blocul darapanat si am urcat pana la etajul doi. Ne-am oprit in fata unei usi metalice, ce parea noua. A scos cheia si a deschis usa. Mi-a facut semn sa intru. Primul impact pe care l-am avut cand am vazut unde ma adusese: ramasesem cu gura deschisa. In ciudat faptului ca blocul arata destul de urat, apartamentul era nou-nout. Ne aflam intr-un hol lung, unde peretiii erau perfect drepti, albi, toti. Pe jos avea marmura neagra, iar mobila parea foarte scumpa.
M-a ajutat sa imi dau boleroul jos si mi l-a agatat in cuier. Mi-a intins de asemenea si o pereche de papuci de casa care parca ma strigau. Mi-am aruncat sandalele la vederea lor si, am fost mai mult decat incantata de „cadoul” primit. S-a uitat la mine si a zambit.

- Deci? Am intrebat suspicioasa.

- Deci ce? L-am auzit spunand.

- De ce am venit aici?

- Fara un motiv anume. Voiam doar sa stam si sa dicutam in liniste, e ceva in neregula cu acest lucru, intreba buimac.

- Nu, am raspuns uimita. Credeam altceva, am continuat. Un baiat de obicei nu aduce o fata la el acasa „fara nu motiv anume”.

S-a intors cu fata la mine si incepu sa rada cu pofta.

- Vrei sa spui ca daca te-am adus aici, inseamna ca vreau sa te fut? Si incepu sa rada si mai tare. Nu draga Amanda, stai linistita, am planuri mai mari pentru tine. Deocamdata, te rog sa iei loc pe canapea, spuse in timp ce imi arata o canapea mare, de piele, neagra, iar eu o sa ma duc sa aduc bauturile. Ai vreo preferinta?

- Nu beau alcool, i-am raspuns scurt.

- In seara aceasta vei face o exceptie, spuse in timp ce imi facu cu ochiul.

Parasi imediat camera. Se lasase o liniste ciudata. Totul parca incepea sa nu mi se mai para atat de normal. Incepuse sa se instaureze, inautrul meu, o stare de frica. Daca avea sa ma omoare? Daca voia sa imi faca ceva? Nu puteam sa imi scot din minte scenariile de genul acela. M-am uitat in jurul meu mai atenta si, in ciudat faptului ca totul parea foarte scump, sufrageria era mobilata cu foarte mult gust. In fata mea se afla un corp imens, din mobila masina, in mijlocul carei trona o plasma imensa, in dreapta, se aflau doua geamuri mari, acoperite de niste draperii negre. Abia atunci realizazem ca era destul de intuneric, iar singura sursa de lumine erau trei lumanari care se aflau pe masuta din fata mea.

L-am vazut cum veni in mana, cu doua pahare foarte elegante, pline cu un lichid rosu.

- Vin rosu, spuse acesta in timp ce imi intinse paharul. E demi-sec. Sper sa iti placa. E preferatul meu. M-am uitat putin neincrezatoare la pahar.

- Poti bea linistita, adauga. Nu am pus nimic in el.

M-am uitat la el si am inceput sa rad. Se parea ca citea si ganduri. Am luat inghititura din lichidul ce se afla in pahar si realizazem ca imi placea. Apoi am mai luat inca una, inca una si, din trei inghitituri paharul era gol. Simteam cum incepeam sa iau foc, iar acoolul se imprastie in sangele meu. Genunchii au incepu sa mi se inmoaie si am simtit nevoia sa ma intind pe canapea.

Se aseza in genunchi, langa mine in timp ce fata lui era si mai apropiata de fata mea.

- Nu trebuia sa il bei atat de repede, spuse ingrijorat.

- Ti-am spus ca nu beau alcool, am adaugat rapid.

Se uita la mine ciudat. Simteam cum ma soarbe din priviri.

Isi muta privirea spre picioarele mele, care erau acum „aruncate” la intamplare pe canapeaua lui de piele, lasand la vedere, probabil, putin mai sus, lenjeria. Incepu apoi sa urce, pana ajunse in dreptul coapselor. Se opri o clipa apoi continua. Privirea lui se afla pe abdomenul meu, iar dintr-o miscare imi analiza sanii. Simteam cum incetul cu incetul incepeam sa ma excit.

Eram beata si excitata.

A dat sa intinda mana, pentru a ma ajuta sa ma ridic insa l-am tras peste mine. Se uita uimit, incercand sa se ridice, dar mi-am incolacit mainile in jurul gatului lui. M-am ridicat usor si l-am sarutat. L-am tras si mai mult peste mine, incepand sa il sarut brutal. I-am mangaiat buzele cu limba, iar apoi le-am muscat mai intai de buza superioara si apoi de cea inferioara, facandu-l sa scoata mici gemete de durere. M-am ridicat in capul oaselor pentru a ma putea bucura mai bine ce spectacol. Mi-am facut loc cu limba printre buzele lui si limbile noastre incepu sa se joace.Era cald inauntru. Limba mea se afla in intregime in gura lui si el nu inceta sa mi-o mangaie cu a lui. Mi-am retras-o usor, facandu-l sa vina dupa mine. Odata ajunga in gura mea am inceput sa i-o sug, facandu-l sa scoata niste sunete ciudate.

Simteam cum fierbeam si mai tare. Imi era cald, iar acolo jos deja eram uda. Am zambint in gandul meu si am continuat joaca, infingandu-mi degetele in parul lui.

- Amanda, spuse, printre saruturi. Cred ca ar fi bine sa ne oprim.

Insa nu voiam.

Nu acum.

Ma simteam bine si imi doream asta, sau cel putin asa credeam. M-am coborat de pe canapea si m-am asezat peste el, simtind cat de excitat era si cum chestia din pantalonii lui se misca in continuare, facandu-se din ce in ce mai mare. Era rosu. Mi-am asezat mana pe penisul lui incepand sa il mangai usor, incercand sa o apuc cu mana, facandu-l sa gafaie.

Dintr-o miscare brusca se aseza deasupra mea. Ma saruta cu pasiune, coborand cu mainile mai intai pe sanii mei, pe abdomen, ajungand jos, unde apasa usor cu degetele, simtind probabil cat de uda eram.

L-am vazut cum se ridica brusc si ma ia in brate.

In cateva momente trecusem prin multe camere si deja nu mai stiam unde ma aflat. Ma aseza pe o suprafata tare, putin cam rece.

Am inceput sa tip cand am simtit picaturi reci cum imi izbeau cu putere corpul. Abia atunci realizazem unde ma aflam: eram in baie.

- Ti-am spus ca ar fi mai bine sa ne oprim, spuse in timp ce incerca sa respire regulat.

Orice sfat/critica este bine venit(a).
We mortals have many weaknesses; we feel too much, hurt too much or too soon we die, but we do have the chance of love.

Răspunsuri în acest subiect
Cea care trebuie iubită (+18) - de Ymequa - 19-05-2011, 08:34 PM
RE: Cea care trebuie iubită (+18) - de Daria - 20-05-2011, 12:27 AM
RE: Cea care trebuie iubită (+18) - de Ymequa - 21-05-2011, 08:10 PM
RE: Cea care trebuie iubită (+18) - de Daria - 21-05-2011, 09:35 PM
RE: Cea care trebuie iubită (+18) - de Ymequa - 22-05-2011, 12:07 PM
RE: Cea care trebuie iubită (+18) - de Daria - 22-05-2011, 02:38 PM
RE: Cea care trebuie iubită (+18) - de Ymequa - 26-05-2011, 11:31 PM
RE: Cea care trebuie iubită (+18) - de Daria - 27-05-2011, 12:02 AM
RE: Cea care trebuie iubită (+18) - de Ymequa - 30-05-2011, 08:14 PM
RE: Cea care trebuie iubită (+18) - de Daria - 30-05-2011, 09:12 PM
RE: Cea care trebuie iubită (+18) - de Kayla. - 01-06-2011, 07:26 AM
RE: Cea care trebuie iubită (+18) - de ***aydutza*** - 02-06-2011, 10:51 AM
RE: Cea care trebuie iubită (+18) - de Ymequa - 11-06-2011, 07:43 PM
RE: Cea care trebuie iubită (+18) - de Daria - 11-06-2011, 09:00 PM
RE: Cea care trebuie iubită (+18) - de Kayla. - 13-06-2011, 07:06 PM
RE: Cea care trebuie iubită (+18) - de Ymequa - 11-08-2011, 07:02 PM
RE: Cea care trebuie iubită (+18) - de Aylin - 15-08-2011, 06:26 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Esti iubita mea ! Yuki 10 11.900 24-09-2011, 01:09 AM
Ultimul răspuns: Blood_Angel
  O viata pe care trebuie sa o infrunti Booble Madusy 6 4.506 29-04-2009, 01:36 PM
Ultimul răspuns: Alexi

Utilizatori care citesc acest subiect:
7 Vizitator(i)