23-04-2011, 11:58 PM
un sentiment de curiozitate si nerabdare ... imi place sa deschid ambalaje nu stiu de ce dar imi place
ce sentiment ai cand calci intr-o balta ?
Ce sentiment ai când..?
|
23-04-2011, 11:58 PM
un sentiment de curiozitate si nerabdare ... imi place sa deschid ambalaje nu stiu de ce dar imi place
24-04-2011, 12:02 AM
Un sentiment de scârbă parcă am călcat pe o pizza deja mucegăită, dar apoi îmi revin cu calmul şi trec peste :]]/
Ce sentiment ai când vezi cum moare o pisică? Slipping through the cracks of a dark eternity
With nothing but my pain and the paralyzing agony
24-04-2011, 12:11 AM
un sentiment de durere ma simt trista si vinovata pt ca nu o pot ajuta ... iubesc animalele de orice fel :X... de aia am o turma de pisici )
Ce sentiment ai cand primesti haine de Craciun ? =.=
24-04-2011, 09:31 AM
M?G....nustiu....nu am primit niciodata si sincer nusti, chiar nustiu. Dar ar fi fte placut^^
Ce sentiment ai cind vezi o cioara moarta pe copac, direct deasupra ta??
24-04-2011, 02:34 PM
un sentiment putin de greata pe de-o parte si pe alta de tristete, imi plac toate necuvantatoarele
ce sentiment ai cand iti pica netu ?
24-04-2011, 04:06 PM
A: Hmm....scuzați-mi expresia, dar mă apucă toți dracii =_= , în special atunci când sunt în mijlocul unor conversații picante >.> , sau atunci când mă uit la anime/manga.
Q: Ce sentiment ai când mergi în excursie la munte?
It is better to be hated for who you are than to be loved for what you are not.
24-04-2011, 04:20 PM
Depinde de starea mea de spirit si cu cine merg.
Daca merg cu familia: unul de plictiseala. Daca merg cu prieteni: un sentiment de placere. Ce sentiment ai cand vine in fata ta un baiat/fata frumos(a) pe care nu (l-)ai vazut(o) niciodata si tesaruta? (misto exprimarea nu?)
[center]Timpul trece fara noi cu tot ce a fost
Ramane numai amintirea fara rost Eu te iubesc cum te-am iubit, tu m-ai uitat Din clipa in care...ai plecat. http://www.dailymotion.com/video/xcmsqp_...-me_webcam[/center]
24-04-2011, 04:55 PM
Raman OMGLOLWTF si apoi il sarut inapoi,doar nu sunt proasta sa ratez ocazia sa am primul sarut cu un baietas atat de chipes .
Deci un sentiment placut,de parca traiesc un vis :X. Ce sentiment ai cand vezi pe cineva mancand racitura?
Pentru iubire nu se multumeste, in consecinta, n-o sa-ti multumesc nici eu. Doar te iubesc sublim si nebuneste, atat de pur, total, nepamantesc.
25-04-2011, 10:53 AM
Sentimentu' ca il manink dupa ce maninka racitura, fiindca tot ce e din racitura e gustos^^
"Om cu umplutura de racitura" neamneamneam^^ Ce sentiment ai cind se termina mincarea de sarbatoare?? |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
1 Vizitator(i) |