Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce se intampla?! o.O

#11
(22-02-2012, 12:58 PM)╰☆ Bloody Rose ☆╮ A scris:
(21-02-2012, 11:29 PM)Lia A scris: Yeah, daca te interesa asa mult forumul, nu plecai de la bun inceput ca mai apoi sa revii si sa ceri socoteala. Fara suparare, ma bucur ca te-ai intors si sper ca o vor face mai multi fani, dar mi se pare aiurea sa vi sa pui intrebari.

Eu stiu prea multi fani anime care nu activeaza pe forumuri pentru ca au crescut. Eh, asta e... Ne descurcam cu ce avem si cum putem.
Pai am plecat din anumite motive . Nu cer socoteala nimanui... De ce ti se pare aiurea sa pun intrebari ? Totusi am facut si eu parte din Zup si e normal sa intreb unde sunt oamenii cu care pe vremuri vorbeam zilnic pe shoutbox ... Fara suparare eu am venit fara nici-o intentie negativa din pura curiozitate si nostalgie sa ma interesez de zup... Poate asa au plecat si altii useri pt ca li s-a atras atentia ca cer socoteala . Peace ^^
Lista de probleme pe care nu le-am avut: nu ne-am certat cu animax, nu am fost hackuiti, nu am avut probleme cu baza de date, nu a plecat marina, nu a venit Tan, nu a plecat si Tan, nu au aparut botii, mangazup nu a fost sters de Athelfirth. Aparent niciuna din aceste probleme mult mai grave decat cerut socoteala nu s-a intamplat.

Daca tu ai plecat cand era versiunea 2 a forumului, tu te asteptai ca peste 5 ani sa fie aceeasi versiune? Imi pare rau dar cu timpul lucrurile evolueaza, exact asa cum e acum la moda sa stai 24/7 pe facebook.

Am mai spus-o si o repet, userii au plecat pentru ca interesul fata de anime si manga este 0 la noi in tara. Zup are useri pentru ca se duc la FanFiction sa citeasca ficuri.

Eu inca nu stiu cine esti... si imi aduc aminte userii de cand era doar zupul sau eram pe m-a acum 6 ani... I still don't know ya!

#12
Citat:Poate asa au plecat si altii useri pt ca li s-a atras atentia ca cer socoteala .
Uite, i don't wanna be bad here, but though, your words were a little harsh...
Adică sincer, deşi nu-s de mult timp pe forum, am remarcat că unii useri iau o pauză (să zic aşa), alţii rămân ; dacă plec, o fac din motive personale, familiale and so on - you know, în spatele forumului Animezup, se poate găsi o persoană ce nu are întotdeauna timpul necesar pentru această comunitate. But anw now. I don't know you (yet)...



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ce se intampla cu avatarul? Dorothy 7 5.785 02-08-2010, 08:03 PM
Ultimul răspuns: Dorothy


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)