06-08-2010, 12:08 PM
Well , vad ca se cam incing spiritele pe aici . MA intreb, oare unii dintre voi au vazut ca este si un regulament? Daca nu , va sfatuiesc sa treceti pe AICI[/quote]
@tzahranu
Se vede ca nu ai citit regulamentul. Sectiunea este Non-Anime,deci nu-si au locul aici discutiile pe aceasta tema .
Am zis sa nu fiu prea stricta , dar vad ca nu se mai poate asa . Ori respectati regulamentul , ori inchid topicul. Parerile pot si exprimate si fara injuraturi sau atac la alte persoane.
@tzahranu
Citat:Voi toti credeti ca cei ce fura in domeniul public sunt niste criminali dar va rog foarte frumos sa reganditi treaba asta si vreau sa te mai intreb de ce naiba te-ai gandit ca e ok sa deschizi un thread politic, intr-o gramada de minti incinse care incearca sa se recreeze cu o discutie despre un anime bun? De ce?
Se vede ca nu ai citit regulamentul. Sectiunea este Non-Anime,deci nu-si au locul aici discutiile pe aceasta tema .
Citat:Later added: Eu nu inteleg despre ce e vorba? Mai fetito, am senzatia ca tu nu sti ce inseamna alea dezbateri publice sau jurnalism! Iar apoi da, ai dat un exemplu depsre acest miliardar; bun, si? Atata timp cat omul este cinstit, de ce sa nu vrea mai mult? Undre greseste? Si sa nu imi dai acum in reply faptul ca acest miliardar si fura ca atunci devine penibil.[quote]Esti nervoasa si obosita draga ? Atunci posteaza in alta zi daca te simti asa, ca sa nu mai iasa cu cearta pe aici ^^ .Observ ca nici tu nu ai citit regulamentul .
De asemenea, ai grija si la limbaj .Tu mai mult ataci perosana decat sa dezbati ideea.
@Zapa : [quote]Mai dragilor, haideti sa nu ne certam, va rog frumos. Sunt destul de nervoasa si obosita, asa ca s`ar putea sa`mi exprim destul de dur parerea.
Am zis sa nu fiu prea stricta , dar vad ca nu se mai poate asa . Ori respectati regulamentul , ori inchid topicul. Parerile pot si exprimate si fara injuraturi sau atac la alte persoane.