Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce preferi?

Pai,aleg leptop,deoarece mi se pare mult mai practic decat computerul.Adica poti sa il iei cu tine peste tot unde te duci,in schimb computerul sta doar intr-un anumit loc si doar acolo te poti folosi de el.So,aleg leptop.
Next:prieteni sau parinti?
[Imagine: j5atg3.png]

pai e destul de greu dar cand ai probleme parintii te ajuta pe cand prietenii nu prea au cum sa te ajute deci parinti.
next: un lac linistit si plin de ratuste dragute sau un ocean plin de valuri uriase si rechini cu,coltisori simpatici?
[Imagine: n3w6eu.jpg]

omg 21 cred ca raman la lacul linistit cu ratuste dragute :] ce relaxaaant. nu-s fraiera sa stau cu rechinii ^^

vanilie sau ciocolata?...
[Imagine: 72802840.png]
Merci Mimi ^^
[Imagine: 28940614.png]
"Imagine all the people
Living life in peace"
[Imagine: Shiny_La_by_SmilingMuffin.gif]
[spoiler]
so cool like
[Imagine: tumblr_lgw3mu5Ho51qatkou.gif]
[/spoiler]

CIOCOLATÄ‚Ä‚Ä‚Ä‚Ä‚Ä‚Ä‚Ä‚~
Adică, e bună şi vanilia, but... vanilia e vanilie, nu se poate compara. E dulce, îmtr-adevăr şi ... e, pff, I remember once, I was outside and someone really smelled like he was made from vanilla * laughs* e dulce, şi ok şi miroase foarte bine. Da, vanilia miroase bine 21 or its just me?
Dar ciocolata! Chocolate is heaven. Ador ciocolata, deşi nu prea mai am voie să mănânc, e greu să mă abţin * drollgs* adică, e ciocolaaaaaaaaaaaaată! Nu îi poţi rezista.

next: dimineaţa, în drum spre şcoală:
mers pe jos / mers cu taxiul?

huh, cu siguranta pe jos. deobicei ma trezesc devreme, deci am destul timp, mai ales ca asa ma pot trezi mai bine. cu masina oricum ajungi prea repede, si, sincer, nu-mi e dor de scoala :] plus ca [,] cu taxiul iti mai cheltuiesti si din bani >.> raman la mersul pe jos.

ce materie iti place mai mult: biologia sau geografia?
[Imagine: 72802840.png]
Merci Mimi ^^
[Imagine: 28940614.png]
"Imagine all the people
Living life in peace"
[Imagine: Shiny_La_by_SmilingMuffin.gif]
[spoiler]
so cool like
[Imagine: tumblr_lgw3mu5Ho51qatkou.gif]
[/spoiler]

Desi imi plac ambele in mod egal, aleg biologia. Imi place sa aflu cum functioneaza un organism. Insa si geografia imi place, mai ales cea din clasa a 9-a. Biologia din clasa a 11-a este foarte interesanta. Studiem corpul uman. Iar ca sa ma pot decide am sa aleg dintre geografia de clasa a11-a si biologia de clasa a 11-a, iar raspunsul meu este: biologie.

Next: preferi chitara electrica sau chitara acustica?

Grea alegere^^

Imi place foarte mult chitara electronica,dar m-am gandit ca tot cel mai frumos se aude chitara acostica,sunete line si foarte placute,care nu te zgarie pe creier.In pluss eu am si chitara acustica,deci cred ca chitara acustica imi place cel mai mult. Xd

Next: skateboard sau snowboard? o.o
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

Snowboard pentru ca daca ar fi sa cad, zapada mi-ar amortiza caderea si nu m-ar mai durea atat de rau dosul =]. Motiv aiurit, dar alegerea este grea, asa ca a trebuit sa gasesc ceva. Si chair este adevarat. Am cazut cu skate-ul si nu vreau sa se mai repete, e dureros.

Next: proza sau poezie?

Nu știu ... Amândouă ^^ . La proză parcă e mult mai drăguț , dar și la poezie chiar dacă n-am prea trecut pe acolo . Mi-ai stârnit curiozitatea 21 . Thank You ! 21 .
Deci , le alge pe amândouă :3 .

Ce preferi : Zi sau noapte ?
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

Pai ziua... ca mi-e frica de intuneric 10
Adica, nu stiu, fiecare are frumusetile ei, dar parca ziua frumusetile din jur iti sunt mai accesibile, caci le poti vedea, fara teama... nu stiu, dar eu una prefer ziua :X

Next:

trecut sau viitor

Utilizatori care citesc acest subiect:
7 Vizitator(i)