28-10-2012, 08:43 PM
ceea ce ma uimeste pe mine la animezup este ca a supravietuit, in ciuda situatiei dezastroase in care sunt toate forumurile anime. a trecut de clipele de apogeu, ce-i drept, dar sper sa urce din nou. cea mai originala si simpatica chestie, dupa parerea mea, este mascota. caraghioasa idee, dar simpatica in acelasi timp. userii...n-am apucat sa va cunosc pe toti, dar pe cativa ii stiu -posibil sa ma stie si ei daca stam la povesti, sau nu. majoritatea sunt de treaba, n-am de ce sa ma plang
noua tema...hmm...nu e preferata mea -ati avut unele care mi-au placut mult mai mult- dar este draguta si nu ma chiorasc pe nicaieri. culorile se imbina frumos, iar bannerul habar n-am cine l-a facut insa merita tot respectul. a iesit superb. in concluzie, este un forum/site de nota 10 si mult succes cu el in continuare
noua tema...hmm...nu e preferata mea -ati avut unele care mi-au placut mult mai mult- dar este draguta si nu ma chiorasc pe nicaieri. culorile se imbina frumos, iar bannerul habar n-am cine l-a facut insa merita tot respectul. a iesit superb. in concluzie, este un forum/site de nota 10 si mult succes cu el in continuare