25-07-2011, 07:43 PM
L: Te iubesc.
L: Ascult k-pop.
L: Imi place Block B - Wanna B.
L: Am tricou cu Skillet. Ii ador! Sunt cei mai tari, omule! *dand din cap ca nebunul si facand chestia aia cu degetele*
L: Iubesc yaoi-ul! *in gandul lui: macar de as sti ce e ala, am vazut ca e in trend - daca pana si gloriosul KIRA se uita la asa ceva cand eu dorm* (aici am cam exagerat *:]] me? impossible*, daca doriti, citit doar pana la \\\"ce e ala\\\" :\"> *he, he*)
L: Is/sunt cel mai tare! *bv*
L: Ascult manele! Sunt cul manelele alea *vreau sa-mi las mustata ca sa seman cu Guta fenomenalul din Bucuresti *!
Mda, la penultimele eram \\\":-\\\"\\\" dar nu le prea bagati in seama, cum deja o faceti.
L is the best, already know, but will said, and a thousand times if necessary.
L: Ascult k-pop.
L: Imi place Block B - Wanna B.
L: Am tricou cu Skillet. Ii ador! Sunt cei mai tari, omule! *dand din cap ca nebunul si facand chestia aia cu degetele*
L: Iubesc yaoi-ul! *in gandul lui: macar de as sti ce e ala, am vazut ca e in trend - daca pana si gloriosul KIRA se uita la asa ceva cand eu dorm* (aici am cam exagerat *:]] me? impossible*, daca doriti, citit doar pana la \\\"ce e ala\\\" :\"> *he, he*)
L: Is/sunt cel mai tare! *bv*
L: Ascult manele! Sunt cul manelele alea *vreau sa-mi las mustata ca sa seman cu Guta fenomenalul din Bucuresti *!
Mda, la penultimele eram \\\":-\\\"\\\" dar nu le prea bagati in seama, cum deja o faceti.
L is the best, already know, but will said, and a thousand times if necessary.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2