Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce manga sa traduc?

#1
Am niste manga-uri lungi la grupul meu de traduceri si as mai varia, as vrea sa traduc un oneshot, maxim o manga de un volum, problema e ca de doua zile doar din astea citesc si n-am gasit inca nimic ce sa merite tradus.
Poate am eu standarde prea ridicate Smile

M-am gandit sa intreb lumea ce considera, ce ar vrea, sa se traduca, in conditiile expuse mai sus si preferabil non-shoujo deoarece e mult de lucru pe un astfel de manga.

Sariti cu sugestii.

#2
va rog mult puteti traduce manga la nana....e super acest anime....m-a impresionat mult prin povestile personajelor....si am vazut ultimul episod dar nu prea mi-a placut deoarece s-a terminat fara nici un sfarsit....sper ca puteti traduce manga in romana de dragul meu si a celorlalti fani care asteapta asta....am gasit manga in engleza...dar nu prea ma descurc...si de aceea in romana ar fi cea mai buna alegere...si as vrea daca se poate sa-mi spuneti detalii daca mai stiti ceva referitor la acest anime dupa ce s-a terminat ep. 47 daca nu se traduce manga eventual.....am inteles ca ren va muri??dar nu stiu cat de adevarat e....va multumesc 8

#3
Nana e un proiect prea mare sa ne apucam momentan de el, are 21 de volume.
Sunt sigur ca se va traduce si Nana pana la urma, e o manga destul de buna.

#4
Demon de casă
V-ați întrebat vreodată cum pot coexista o pisică domestică obișnuită și un demon?

#5
(23-03-2021, 04:12 PM)Archer Mikl A scris: Demon de casă
V-ați întrebat vreodată cum pot coexista o pisică domestică obișnuită și un demon?


Nu ! daca vrei sa ne povestesti , sunt ochi si urechi !




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)