Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce-i cu Andy?

Nu era niciun topic cu Ce-i cu Andy? De ce aveam impresia ca exista : )) Eh, asta e xD Imi las parerea aici.
So, pot spune ca ador acest desen. Este al doilea in topul meu, dupa Viata cu Louie. Mi-au placut absolut toate episoadele si chiar daca le-am revazut de n ori, nu m-am plictisit niciodata. Este un desen foarte haios, cu un subiet original si foarte interesant. Personajul meu preferat era bineinteles Andy : )) God, I loved that guy. Era un adevarat farsor. Nu ii pasa niciodata de consecinte, de faptul ca putea rani oamenii sau chestii de genul = )). Chiar mi-a placut de el si toate farsele pe care le facea. Si pritenul lui cel mai bun...am uitat cum il cheama, insa mi se parea un papa lapte = )) Oricum ,era la randul lui foarte amuzant xD. Chiar am ras ca o nebuna la unele faze.
Mi-a placut episodul acela cand era vara si tot orasul era plecat in vacanta. O_o Nu a avut ceva special, insa m-a facut sa rad faptul ca absolut tot orasul era plecat, numai Andy ramasese acasa = ))) Asta a fost penal, pot zice. Si episodul de ziua lui Lori a fost genial, cand Andy trebuia sa se abtina sa mai faca farse, desi era 1 aprilie xD. A fost un episod dragut. Mi-a placut de tatal lui Lori, cam aiurit omul xD. O, si directorul scolii = ))) Ati vazut ce umeri si ce picioare mari avea ? = )) Din nou, un personaj preferat. xD
Alte episoade care mi-au placut...Mi-a placut cel in care sora lui Andy si-a invitat prietena si cei doi baieti sa se uite la filme de groaza xD. Eram mica pe atunci si chiar si eu m-am speriat la episodul acela = )). Sau cand s-a dat drept femeie Andy. Episodul acela a fost preferatul meu ! Am ras cel mai mult = )) Prea multe faze amuzante. "Trebuie sa plec,la miezul noptii ma transform intr-un dovleac. " "Da, si eu intr-o conopida, hai sa facem o salata." = )))= ))).
Deci Ce-i cu Andy va ramane mereu unul dintre desenele mele preferate : )) Si ati vazut grafica desenului? Andy avea niste maini ingrozitor de subtiri xD.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !

Răspunsuri în acest subiect
Ce-i cu Andy? - de Elyy - 04-09-2011, 12:49 PM
RE: Ce-i cu Andy? - de βεκi - 04-09-2011, 02:46 PM
RE: Ce-i cu Andy? - de Piersicuta - 07-09-2011, 03:14 PM
RE: Ce-i cu Andy? - de Crazy~Tenshi - 15-09-2011, 11:06 PM
RE: Ce-i cu Andy? - de Flash - 01-01-2012, 06:57 PM
RE: Ce-i cu Andy? - de Daria - 29-05-2012, 12:27 AM
RE: Ce-i cu Andy? - de Lia - 29-05-2012, 02:07 PM
RE: Ce-i cu Andy? - de Clau~ - 15-09-2012, 01:32 AM
RE: Ce-i cu Andy? - de Addeh - 16-09-2012, 10:13 AM
RE: Ce-i cu Andy? - de hiimera - 03-10-2012, 03:30 PM