26-02-2011, 03:57 PM
Buna. Mie imi place foarte mult rock dar de cateva luni ascult rapp. Voua ce gen de muzica va place? Poate si niste nume de cantareti de rapp imi puteti da?
Ce gen de muzica va place?
|
26-02-2011, 03:57 PM
Buna. Mie imi place foarte mult rock dar de cateva luni ascult rapp. Voua ce gen de muzica va place? Poate si niste nume de cantareti de rapp imi puteti da?
26-02-2011, 04:05 PM
ah.` eu nu prea ascult rap` neah.
eu ascult cam.: Hause;p;p. Sau PooP.;p R00k`.. mai ascult asa cateodata.l;p
26-02-2011, 04:55 PM
(26-02-2011, 03:57 PM)Keiko.Ke A scris: Voua ce gen de muzica va place? Poate si niste nume de cantareti de rapp imi puteti da? Genul meu muzical preferat este rock-ul gothic , desi ascult si folk sau metal. Cateva exemple de formatii pe care le ascult : - Delain [ symphonic gothic metal ] - Opeth [ metal ] - Eluveitie [ death metal , folk ] - System Shock [ melodic death metal ] - Lullacry - Dead by April - Within Temptation - Disturbed etc. Si acum , un raspuns pentru intrebare ta ... sa vad ... Sincera sa fiu nu stiu sa fi aparut nume noi in rapp. Ce mai aud este ca tot 2Pac e cel mai bun din toate timpurile , iar in prezent cel mai bun cica e Immortal Technique ... Pe la TV / Radio auzi Dizzee Rascal sau Eminem ... Cam asa ceva ... P.S. : Forumurile sunt pline cu astfel de discutii si clasificari , iar daca vrei iti trimit niste link-uri prin PM.
26-02-2011, 05:36 PM
Citat:ah.` eu nu prea ascult rap` neah10.Stai asa, da pe pauza. "Hause" ? "PooP" ? "R00k'" ? Bine, dar e chiar greu sa vorbesti si tu in asa fel incat sa te-nteleaga tot poporul? Poate sunt persoane mai proaste care nu stiu ce e "r00k"-ul & co. si ar fi bine sa le luminezi. @On: Blind Guardian, Iced Earth, Ensiferum, Demons and Wizards, Serj Tankian, System of a down, Poets of the Fall, Kalmah etc.
26-02-2011, 05:43 PM
Va multumesc Chiar imi sunteti de ajutor
Nu neaparat Rapp oricum ascult si rock dar detest mult de tot manelele, populara si remix
26-02-2011, 07:31 PM
Mai e un topic la fel aici http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=161
Cred că ar trebui să fie închis acesta. Tenderest touch leaves the darkest of marks, And the kindest of kisses break the hardest of hearts ~Florence + The Machine |
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
Muzica usoara | 0 | 2.411 |
23-04-2011, 10:46 AM Ultimul răspuns: |
||
Muzica Romaneasca | 19 | 17.955 |
23-01-2011, 12:20 AM Ultimul răspuns: |
Utilizatori care citesc acest subiect: |
1 Vizitator(i) |