Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce culoarea are iubirea?

Wow, cum de am reusit sa imi inving lenea de a lasa comm.
Hai ca incepe critica dar stai calma nu's dura eu.. cel putin asa cred ;;).

Incep ca deobicei cu ce e mai rau si ce ar trebui imbunatatit.
Titlul, hmm..destul de bunice, sa spun. Insa nu foarte stralucit, dar pe mine chiar m-a atras. E simplu si sugereaza multe lucruri. Aici sa fiu sincera in acest fic, presupun si sunt sigura ca am dreptate, ar trebui sa pui foarte mult accent pe sentimentele personajelor si sa le descrii la fiecare in parte.
IN primul tau capitol, nu spun ca e prost, ba din contra e destul de bun, insa pare cam sec in mare parte, iar in alte partii m-a cam zgariat pe creer reatia profesoarei.
Ma ce naiba, eu nu cred ca profesorii vorbesc asa cu elevii lor.. O.O :))
Oricum, alt aspect ar fi ca descriere ai avut, insa nu a fost foarte interesanta, ai desfasurat ritualul de dimineata pe care aeasta sigur il parcurge in fiecare zi, insa eu nu stiu ce urmeaza in continuare. Sigur ai sa amplifici actiunea si intamplarile.
Te sfatuiesc sa mai lucrezi la descriere, incerca sa o maresti insa incerca sa combini mai multe idei si sa nu te axezi sa descrii chiar fiecare miscare, moment. incerca sa descri momentele mai extravagande, mai pline de umor, actiune si care sa aduca sclipire in ochii cititorului.
Dialogul sec, sa fiu sincera si sa nu mai pui acele paranteze. Si eu candva facea asa, puneam paranteze, insa nu este corect gramatical. Pui viirgula iti corectez una din frazele de dialog:
"-Oooof !! [nervoasa]" corect si mai frumos mergea asa : "- Of ! chiar ma deranja faptul ca mereu aceasta ma sacaia la cap sa ii vorbesc lui Akita, nu intelegea ca presiunea era prea mare, firea mea este foarte rusinoasa, nu am curajul sa o fac.".. asta e doar un exemplu, a trebuit sa ma leg umpic mai mult de sentimente, pentru ca asa merge mai bine.
Inca ceva nu mai scrie orele, datile, in cifre ci scrie asa : sapte, otp, nouazecisicinci.. etc, nu este necesar atunci cand ofteaza sa folosesti prea multi oo sau aa sau mai stiu eu ce.. e de ajuns. :-)
La final ai repetat de prea multe ori asta : "ce ii zice", deci am creerit din cauza asta :)). Nu era necesar putei spune doar asa: "Ce tot ii spunea ? Doream sa stiu, ce planuri mai avea de data aceasta ? Fiind si la un etaj mare nu aveam cum sa-i ud, vorbele lor nu pot ajunge la urechea mea. Iar el, de ce aproba, ce tot vorbeau ?" [am simplificat].. ceva de genul.

Acum incep cu partea buna.
Sa stii greseli de tastare chiar nu ai avut, asta mi-a palcut, insa nu conteaza daca ai. >:D<
Ai facut bine pentru inceput, te-ai descurcat binisor. >:D<
Insa sa nu renunti, ok, chiar daca o sa mai treaca pe aici si alti cititori care o sa te critice, macar asa ai sa inveti sa inaintezi in nivel. :-)
Sa stii sunt foarte curioasa ce va urma.. :X asa ca sa nu ne mai ti in suspans ca mor.. :))
Ok eu te las , te pup. :*
Si sunt sigura ca vei face mai bine urmatorul capitol, sunt sigura ca poti mai multe.
Si sper ca acest comm lung al meu nu te va deranja. :(
Eu nu te critic personal, mie mi-a placut sa stii, sincer acum, insa doar incerc sa te ajut. Sa iti arat ce ai gresit si ce ar fi mai bine sa faci, mai ales sa stii pe ce ar trebui sa te axezi mai mult.

Răspunsuri în acest subiect
Ce culoarea are iubirea? - de Hatsune Ebina - 29-01-2011, 03:33 PM
RE: Ce culoarea are iubirea? - de Tweety - 17-03-2011, 10:13 PM
RE: Ce culoarea are iubirea? - de hiimera - 17-03-2011, 11:20 PM
RE: Ce culoarea are iubirea? - de Daria - 18-03-2011, 11:34 AM
RE: Ce culoarea are iubirea? - de Hatsune Ebina - 27-04-2011, 07:12 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Culoarea Fericirii Pitziii 4 5.194 18-01-2011, 01:18 PM
Ultimul răspuns: •нąкü•

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)