07-04-2012, 02:21 PM
Citesc a treia carte din "Cercul magic", "Puterea" care mi-a adus-o astazi sora mea cea mai mare. Mai citesc si "Prichindel" de Jules Verne care a fost cumparata de cumnatul meu la cererea surorii mele mijlocii. Sa fiu sincera "Prichindel" este foarte frumoasa, sunt pe la pagina 130+ si astept sa vad cum da de Grip si ce o sa se mai intample. T___T Sunt sigura ca o sa ramana la ferma, doar daca nu o sa mai poata sa o duca si etc. >.> Pe Anna chiar nu vreau sa o mai vad. Cine naiba pune un copil orfan intr-o scena de teatru cand stie ca acel copil poate sa creada ca tipa e maica-sa si ca o sa fie luata de langa ea iar?! In "Puterea" imi place ca Adam a rezolvat lucrurile, insa chestia ca (,) Cassie e cea mai puternica din sabat si nu stiu ce si detine Cartea Umbrelor e mult prea cliseic. ._.'' Se pare ca pana si Nick a fost surprins TT^TT, insa asta a fost cand Faye a zis ca (,) Cassie i-a adus craniul de cristal. >.> Oricum Nick stia ca lui Cassie i s-au aprins calcaiele dupa Adam, iubitul Dianei. *laughs* Chris si Doug prinsese incredere in Cassie. Mi-au placut cum incepuse sa isi bata joc de ceea ce zicea Faye in legatura cu Cassie. T___T Oriiicum. In volumul doi cand, de Halloween, cand Faye l-a intrebat pe Nick ce este el, cumva omul in negru?, Nick a raspuns ca este insositorul lui Cassie. *laughs* Dupa ce termin "Cercul secret" o sa ma apuc de "Zece negrii mititei" pe care o si am. Am luat-o si inainte de la biblioteca, insa credeam ca o e vorba despre niste pitici negrii care fac ritualuri. Chiar nu as fi vrut sa citesc asemenea carte, dar Georgiana (colega de clasa) mi-a zis despre ce e vorba in ea si am fost gen: "X -colega la care era carte- adu-mi-o cand termini! Trebuie sa o citesc!" Pe langa aceste carti enumerate mi-a mai adus sora mea cea mai mare "Arthur si piatra magica" pe care o sa o incep sa o citesc candva... gasesc eu o ordine. Cand le termin pe toate mai am vreo sase sau sapte carti de la Jules Verne pe care le pot citi. *thinking hard* Insfarsit nu imi mai este frica sa termin cartea fiindca nu mai am ce citi dupa.
[edit 24.04.2012] Am terminat cartea inainte de inceperea scolii. O recomand.
[edit 24.04.2012] Am terminat cartea inainte de inceperea scolii. O recomand.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2