Citat:Momentan citesc o carte care mi-a recomandat-o o colega. Damnare. Adica blestem.
Am cautat cate ceva despre ea pe net si din spusele tale imi pare foarte super cartea. Am cautat-o la biblioteca pentru ca doream sa ma apuc sa o citesc, but... n-am gasit-o. Eh, poate gasesc sa o cumpar de undeva, ori sa dau de ea pe net, mai vedem, oricum povestea mi-a placut.
Acum, dupa ce am terminat de citit Kamikaze spatiali ( care a avut un final cam... nah .__. )
Totul incepe intr-un orasel american de provincie, pe coasta Pacificului. O intamplare aparent banala, petrecuta intr-o dupa-amiaza pe plaja, lasa in urma multe intrebari fara raspuns care tes o capcana in jurul locotenentului Al Wheeler. Este oare de-ajuns atat cat sa-l cumperi pe acest om pe care nu-l intereseaza decat doua lucruri : femeile si crimele?
Dupa ce isi pierde serviciul, el "lucreaza" pentru un domn, Sloan, care si-a pierdut fiica ( defapt a fost rapita ), asa ca il roaga pe Al sa il ajute sa o caute. Acum depinde de el daca reuseste sau nu, avand in vedere ce il intereseaza pe el defapt ( pff... femeile, ce sa mai zic?