Răspunsuri: 775
Subiecte: 57
Data înregistrării: Feb 2010
Reputație:
195
Zupi: 83.276 z
Deoarece celalalt topic avea prea multe pagini ( 137 O.o ) am deschis unul nou.
Btw.
Tineti cont si de regula asta cand postati :
Citat:5. Ca să evităm posturile prea scurte la topic-ul 'Ce asculţi acum ?' userii care postează acolo trebuie să mai scrie şi o părere personală, fără refen sau alte versuri ale melodiei respective. Posturile în care nu apare şi o părere personală a userului vor fi şterse.
Spor la postat.
Acum ascult
DBSK-Mirotic
Melodia asta, am mai spus si o spun, e prima mea dragoste. Nu stiu de ce ma atrage atat de mult, insa e aur curat pentru mine. Ma scoate din orice stare si ma baga in una de moleseala si melancolie. Am auzit-o prima data intr-un AMV yaoi, poate si de aceea. Ce pot sa spun, imi pare foarte rau dupa acel AMV, nu il mai gasesc oricat l-as cauta, insa voi ramane cu amintirea scenelor...scenelor.
Răspunsuri: 62
Subiecte: 7
Data înregistrării: Feb 2010
Reputație:
27
Zupi: 1.611 z
Chiddy Bang- Opposite of adults
Fiind fana a NFS, trebuia sa stiu melodia asta...Deci pur si simplu e bestiala pentru fani hip-hop. Are ritm si tot ce-i trebuie. Si versurile...sunt mortale... Si cantaretii, au niste voci...
Si...
Italobrothers- Stap on the ground
Deci nu stiu cum, dar O IUBESC! Melodia asta a fost facuta sa fie ascultata! Are ritm din greu...E de club. In doua cuvinte: E EXTRAORDINARAAA.
Pe ambele vi le recomand. Dupa parerea mea, sunt niste melodii d'alea, care nu vor sa te lase in pace, stau in mintea ta toata ziua . Va las sa le ascultati
Hope si-a lasat urma pe-aici...
,,Lucrurile nu sunt bune sau rele în sine, gândirea noastră le face să fie astfel."- William Shakespeare
Mai genial nici ca se putea. Multumesc muult mult de tot, Aby
Răspunsuri: 1.723
Subiecte: 36
Data înregistrării: Jun 2010
Reputație:
82
Zupi: 28.095 z
GD & T.O.P - HIGH HIGH
Pot spune ca tot din cauza lui Smile/Lulli tm am inceput sa o ascult. Ieri cand eram la ea si desenam, sau incercam sa desenam, protretu' lui Key am ascultat melodia de o mie de ori si tot nu m-am plictisit de frumustea zambetului lui T.O.P si tunsoarea lui de zici ca vine in armata + de GD care zici ca e eletrocutat. Geniala melodie, am auzit ca a fost lansata acum vreo trei-patru zile, sper ca am auzit bine.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2
Răspunsuri: 677
Reputație:
121
Zupi: 11.904 z
Janelle Monae feat. B.o.B & Lupe Fiasco - Tightrope (Wondamix) -- ma obseda prin vara Bobica si Lupe pe aceeasi melodie, cum sa nu-mi placa? lol am zis bobica Si Janelle are o voce placuta. Si negativul ala simplu...
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra
Răspunsuri: 377
Subiecte: 35
Reputație:
38
Zupi: 8.085 z
Taxi - Cele doua cuvinte .
M-am trezit cu melodia asta in minte si trebuia sa o ascult. E superba, e simpla si la obiect exact asa cum ar trebui sa fie o melodie de genul asta. Va recomand sa o ascultati, pentru ca merita. Chiar merita. Ceea ce ma bucura cel mai tare este ca acum doua zile am vazut videoclipul pe Mtv iar ieri l-am vazut pe U. Macar o piesa ca lumea printre sute si mii de fail-uri.
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine
Sebastian Character Song 01 - You Will rule the world
Melodia asta. Imi da fiori de sus pana jos . Vocea lui Daisuke Ono e uimitoare, nu cred ca cineva l-ar fi putut interpreta mai bine pe mult-prea deavolescul Sebby. Si i se potriveste, vei conduce lumea, ei bine asta i se potriveste lui Ciel cel mai bine decat lui Sebby. Sau melodia ii e dedicata lui Ciel... ?
Răspunsuri: 677
Reputație:
121
Zupi: 11.904 z
Kanye West, Cam'ron, Jim Jones, Vado, Cyhi Da Prynce, Pusha-T, Musiq Soulchild, Teyana Taylor, Big Sean - Christmas In Harlem -- dupa o pauza in ceea ce priveste GOOD Friday Kanye revine (stiu ca azi e... joi). Inca nu mi-am facut o parere despre melodie, doar ca... sunt a dracu de multi. Sunt curios pentru CyHi si Big Sean
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra
Răspunsuri: 767
Subiecte: 32
Data înregistrării: May 2010
Reputație:
154
Zupi: 10.398 z
DMX - We Right Here
Imi place vocea putin ragusita a lui, ritmul e catchy .. imi place. Multe zile o sa ramana melodia asta in playlist-ul meu de acum incolo.
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy
Răspunsuri: 123
Subiecte: 12
Data înregistrării: Dec 2010
Reputație:
24
Zupi: 962 z
30 Seconds To Mars - Closer To The Edge
Am auzit cântecul la televizor şi pot spune că a fost dragoste la prima vedere *laughs* . Ador videoclipul, şi oamenii care-şi spun părerea despre muzică, mai ales ultima replică este prea frumoasă. În orice caz, vocea solistului este foarte - foarte speciala, adică pe mine mă face să ascult cântecul doar pentru el =] .
Enough for me ...
The past is history.
The future is a mystery.
And the time we have now is a gift, that's why we call it "the present."
He`s cute <3 !
|