29-07-2010, 10:44 PM
Waaaa neko de ce, de ce, de ce imi faci una ca asta? Stii doar ca nu as accepta o relatie cu Shu, dar sa zicem ca as fi cu el (nush prin ce minune ) Prin urmare asa ar decurge discutia mea cu Yuki:
- Yuki, dragule Shu e al tau! Insa atunci cand iti va fi greu cu aratarea asta pe cap, cauta`ma! Eu mereu iti voi sta la dispozitie!
(Lol ce minte am )
Next:Ce ai face daca la o intalnire cu Shu, in timp ce va sarutati, printr`o farsa cruda a destinului pantalonii stramti pe care ii purtati se rup in fund, iar Shu observa acest detaliu. Cum v`ati cere scuze, sau mai bine spus cum ati reactiona?
- Yuki, dragule Shu e al tau! Insa atunci cand iti va fi greu cu aratarea asta pe cap, cauta`ma! Eu mereu iti voi sta la dispozitie!
(Lol ce minte am )
Next:Ce ai face daca la o intalnire cu Shu, in timp ce va sarutati, printr`o farsa cruda a destinului pantalonii stramti pe care ii purtati se rup in fund, iar Shu observa acest detaliu. Cum v`ati cere scuze, sau mai bine spus cum ati reactiona?
INGERII SUNT SPIRITE INARIPATE,PRIETENI CU SPIRITUL TAU INARIPAT! :X:X:X My love GRAVITATION...
DeeJay David feat Dony-Temptation [Mix by DeeJay Aliss] http://www.youtube.com/watch?v=gCif6BTxEfg BIG thx for subscribe and comment this song