12-01-2011, 10:15 AM
Eh, as fi indiferenta
Cf daca Danzo te-ar saruta?
Cf daca Danzo te-ar saruta?
Ce ai face daca.....
|
12-01-2011, 10:22 AM
Hai mhaaa T.T . Cred ca i-as da intai o palma sa nu mai incerce si as fugi cat mai repede acasa . iuchh
Next : Ce ai face daca Ino ar incerca sa se imprieteneasca cu tine ... Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste. Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o) --->Ne vom Revedea...+18 <----
I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.
Is something about change !!!
12-01-2011, 10:37 AM
Ai ceva cu Ino? Poi nu stiu As incerca sa fiu draguta
Cfd Shikamaru vrea sa te invete chimie?
12-01-2011, 10:48 AM
Uh cred ca as invata de dragul lui Si nuh nu am nimic cu Ino dar nu o mai bagase nimeni in seama de mult ...
Next : Ce ai face daca Sasuke ar incerca sa iti fure animalutul de plush preferat ? [ mdea ] Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste. Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o) --->Ne vom Revedea...+18 <----
I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.
12-01-2011, 08:14 PM
L'as omori Desi nu ma mai joc cu maimutoii Da nu las pe nimeni sa se atinga de lucrurile mele...si daca o fac....e jaf
Cfd Temari te'ar lua in brate fara motiv? [lipsa de inspiratie]
12-01-2011, 09:25 PM
Imi plac imbratisarile gratis , e cute As accepta cu siguranta :d
Next : Ce ai face daca Kabuto ar incerca sa se dea la tine ? [ mdeah din nou ] Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste. Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o) --->Ne vom Revedea...+18 <----
I love :
12-01-2011, 09:29 PM
Cred ca tot eu am rsp la intrebarea asta Dar oricum nu i'ar fi bine
Cfd Konohamaru ar arunca cuu mere dupa tine?
12-01-2011, 11:24 PM
WTF?! As incepe sa il injur printre dinti >.>" si dupa le-as lua pe cele de pe jos ramase din bombardamentul lui dupa care le-as arunca in potriva lui >:3.
Q: Cfd Naruto ar fi lasat o ciocolata pe masa mult timp si sa se fi topit iar tu sa nu atent/a si sa pui telefonul mobil peste ea ( intamplare din viata reala xD). Just the
way you know me.. |
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
Ce ai face daca... [3] | 104 | 52.654 |
16-05-2013, 11:42 PM Ultimul răspuns: |
Utilizatori care citesc acest subiect: |
18 Vizitator(i) |