18-04-2009, 12:31 PM
deftones-hexagram
"^..^"
este cineva care asculta deftones...cineva...oricine...???...
"^..^"
este cineva care asculta deftones...cineva...oricine...???...

Ce Asculti acum?
|
18-04-2009, 12:31 PM
deftones-hexagram
"^..^" este cineva care asculta deftones...cineva...oricine...???... ![]()
18-04-2009, 01:07 PM
Porbabi lca multi o sa rada dupa ce o sa postez mai jos.
Oricum nu-mi pasa,mai stiu pe cineva care mai asculta acest gen de muzica oricum ![]() Eh am copiat titlul melodiei de deasupra deoarece era prea lung si anyway neah -> ascult Wolfgang Amadeus Mozart - Pian Concert no21 EDIT: nu radeti,v-am zis :glare:
18-04-2009, 02:04 PM
glumesti? dc sa radem?
eu una respect muzica clasica :X stii ce se spune despre cei care asculta muzica clasica? ![]() ![]() ![]() ![]() ii demonstrat intr-un mod stintific oarecum... ![]() anyway... eu acum ascult cv drag mie... Dir En Grey-obscure :X
18-04-2009, 10:41 PM
Pai in momentul asta ascult o melodie foooooooooooooooooooooarte veche....
Linkin Park-Lying From you Sper ca nu m-am facut de ras la ce melodie ascult si eu ![]()
21-04-2009, 05:49 PM
pai
![]() Tazy & Shub@ feat. Mishu - M-am saturat ... e faina melodia ![]() ![]() si Hiyono - de la mine tot respectul ![]() ![]()
22-04-2009, 08:54 AM
Acum ascult:
Silversun Pickups - Panic Switch E melodia mea preferata..:X ..ca sa va dati seama de ce, here's the link: http://www.youtube.com/watch?v=ZwIy6CJT7Ok
01-05-2009, 08:19 PM
Rihanna-Disturbia and Claudia Cream-Candy....nu ca ar fi niste melodii interesante dar nu prea am ce asculta...in afara de sum 41..still waiting and open your eyes.
![]()
02-05-2009, 11:55 AM
Momentan ascult Fort minor - Kenji. Ma trag versurile...am ceva in ultima vreme cu razboiul, imi plac melodiile ce exprima suferinta oamenilor ce au trecut prin asa ceva. Cum nevinovatii sunt obligati sa-si paraseasca pamanturile doar pentru ca sunt de alta nationalitate.
Si pe langa asta mai ascult Linkin park- Breaking the habit, m-am cam plictisit de ea, insa trebuie sa invat versurile. Oricum si melodia aceasta e superba, mai ales coloana sonora ![]()
04-05-2009, 10:15 PM
off: si mie imi place Placebo-every you, every me, visul meu e sa o invat la chitara acustica
![]() on: No Use For A Name- Biggest Lie ---> http://www.youtube.com/watch?v=Ca21OXyXh2c ( chiar o puteti asculta nu e rea deloc, si e si scurta, 2 minute si ceva) nu stiu imi place mult, am ascultat-o pentru prima data la Bring The Noise, si chiar mi-a placut ( precum si Biohazard-Sellout: http://www.youtube.com/watch?v=TJTayAiygRo care mi se pare o amestecatuara de voce de rap/hiphop, si cu instrumental mai "rock" cum s-ar zice). Si videoclipul e dragut rau, de la Biggest Lie precum si versurile, normal. ![]() < Yeah, ador Nirvana > Brian ( MM) za witch ![]() ![]() "Contra todo Hoy BRUJERIZMO pa tà satanismo! BRUJERIZMO! Cura joto " ( Brujeria- Brujerizmo) |
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
[split] Ce asculti acum? v.3 | 0 | 3.070 |
03-07-2012, 07:56 PM Ultimul răspuns: |
||
Ce asculti acum ? v.2 | 771 | 354.617 |
06-12-2011, 08:51 PM Ultimul răspuns: |
Utilizatori care citesc acest subiect: |
2 Vizitator(i) |