02-08-2012, 01:48 PM
OST-ul unui anime de multe ori eleveaza multe serii din mediocritate. O melodie buna, pusa pe o scena potrivita, poate schimba complet tonul unui anime si gravitatea situatiilor si interactiunilor dintre personaje.
Exista insa unele anime-uri care nu stiu sa aiba grija de soundtrack-urile lor. Argento Sohma e un exemplu bun. Seria are niste muzica absolut superba de la inceput la final...dar e pusa cu picioru prin episoade, fara nici o logica fata de gravitatea unei scene sau de importanta sa. Nu strica pe cat de mult te-ai astepta, dar e de luat in considerare in general.
Exista insa unele anime-uri care nu stiu sa aiba grija de soundtrack-urile lor. Argento Sohma e un exemplu bun. Seria are niste muzica absolut superba de la inceput la final...dar e pusa cu picioru prin episoade, fara nici o logica fata de gravitatea unei scene sau de importanta sa. Nu strica pe cat de mult te-ai astepta, dar e de luat in considerare in general.
![[Imagine: 14wyiz6.jpg]](http://i43.tinypic.com/14wyiz6.jpg)
Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.