Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Care este numele prietenei/prietenului tale/tau?

(09-09-2010, 08:34 PM)Artist A scris: Prieteni de pe zup:
şi toţi cei de pe zup!
Cum poti spune 105,065 de useuri sunt prietenii tai "? LOL, esti noua venita de vreo 2 saptamani si deja cu toti suntem prieteni,mda.....
Ah, si eu ma consider una dintre ei, desi azi e a doua oara cand iti vad nickul si nici nu am schimbat nici macar cateva replici 45. un sfat: m-ai gandeste inainte de a scrii ceva,

Si ca sa fie on:
Prietena cea mai buna..........hmmm 39 nu o am, pentru ca ea a murit acum 3 ani de cancer si nu cred ca o persoana poate sa ocupe locul pe care ea l-a lasat liber.
Referitor la zup, am multi prieteni pe aici10 dar o sa scriu doar cativa:
-Myuu- este prima persoana pe care am cunoscut-o pe aici si m-a ajutat pe aici
-Sucre -avem multe lucruri in comun si ne intelegem bine
-Khadaj- nu stiu 39 suntem prea diferiti si in acelasi timp iubim acelasi lucru 10 dar ciudat ca ne intelegem bine dupa cate i-am facut 21
-Takeshi - stie sa faca ceva ( cine vrea sa stie ce, ii spun mai pe urma )
-Aditza- am facut un schimb de impresii si m-ia parut de treaba
-lunn- e una dintre sefii mei 21 rar can d am vorbit cevace nu e legat de zup , poate in curand vom remedia aceasta situatie 10
A.Tatiana - trebuie sa mai spun? cred ca stiti 10 da ,poate gasim si alte teme sa vorbim
Yaoi King - este de treaba tipa 4
Blforever- suntem la un capitol cel legat de anime yaoi si cred ca ca nu vom ramane la acest capitol
Sarah-chan- stii sa te ajute la nevoie
Si asa mai departe, nu ii scriu pe toti ca sunt in criza de timp si nu inteleg care e rostul sa scriem ce prieteni avem pe zup si in viata reala( mai ales cei reali ?)
[Imagine: aaaakip.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Care este numele prietenei/prietenului tale/tau? - de Serqet - 09-09-2010, 10:25 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  ce inseamna numele tau Midori 71 70.999 17-08-2013, 07:14 PM
Ultimul răspuns: Emi

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)