Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Care crezi ca e falsa ?

Avand in vedere ca nu te cunosc...dau cu presupusul si zic unu.Nu stiu daca e bine sau nu,in caz ca e gresit don't kill me
My turn:
1.Iubesc limba engleza.
2.Urasc muzica j-pop.
3.Sunt o persoana cu care poti discuta foarte deschis.
Cred ca e destul de evident.....
[Imagine: j5atg3.png]

Yeee,ummm 2(nu ai cum s-o urasti..e irezistibila21 )
1.Imi place carnea de porc
2.Sunt o persoana populara
3.Urasc sa tipe cineva la vime
(acum sa vedeem)Smile
[Imagine: syred2_by_antonie15-d6tdkwx.gif]
Ashes to ashes. Dust to dust. We are nothing, but dust and to the dust we shall return.� Amen�

Dau imediat un edit , nu vreau să îmi ia nimeni locul 10

Edit :
Sunt sigură că e doi . Pontru mine e foarte populară dar ştiu că asta e falsă . Din multele discuţii pe care le - am avut cu ea am aflat că a avut o viaţa grea şi că nu prea are prietenii . Deci asta e falsă . Carnea de porc orcui îi place , cel puţin mie , sunt carnivoră ca tata .______. bietele animale . Şi eu urăsc cred ca mulţi alţii să ţipe cineva la persoana respectivă / mine .________. e barbar . Sută la sută sigură ca e doi .

Next :

1 . Blforever imi e ' mami ' pe Zup .
2 . Lynn ' îmi e soră geamană ' pe Zup .
3 . Sunt dură .
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

100% ca e 3...Adica nu te prea vad eu pe tine dura,adica chiar imi pari foarte de treaba.Iar unu stiu 100%ca Blforever e''mami'' ta pe zup,chiar eu mi-a spus.Iar 2 nu stiu ce sa zic,ar putea fi adevarata,am vazut ca te intelegi foarte bine cu Lynn deci poate sa-ti fie''sora geamana'' pe zup....In orice caz,raman la 3.

Next:
1.Tin mult la Bl forever si la Nami.
2.Am avut multi iubiti pana acum.
3.Urasc culoarea rosu.
Banuiesc ca e destul de evident

Madalina sper ca nu o sa te superi pe mine ca nu prea stiu ce sa spun. Ne cunoastem de foarte putin timp si cred ca cea dea 2 este cea mai falsa dintre toate. Asa cum am spus nu sunt sigura.

1- Imi place numele Andreea
2- Imi place gustul de sange
3- Nu am multi prieteni

La mine : Dap . Ala e raspunsul gresit . Desigur ca Lynn imi e sora geamana , cum sa nu imi fie ?

Andreea :
Stiu ca iti place numele asta chiar daca tu nu il ' porti ' . Asta e adevarata .
Si asta poate sa fie adevarata . Si eu am toane cand imi place dar imi e frica de el . :]]
Poate nu ai multi prieteni . Dar vad ca vrei sa te integrezi indiferent cine ti se suie in cap . Deci cred ca asta e falsa . Raman la varianta asta .

Next :
1 . Imi place sa ma dau a totstiutoare .
2 . Incerc sa par ceea ce nu sunt .
3 . Acum beau apa .
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

Nu prea stiu ce sa zic...adica cred ca e 2 deoarece nu te vad eu pe tine incercand sa pari ceea ce nu esti...adica te comporti cum esti tu si in realitate,iar eu de asta te admir...admir oamenii carora nu le este frica sa-si arate adevarata personalitate
Next:
Iubesc sa calatoresc.
Imi urasc prieteni
Acum ascult muzica.
Cred ca e foarte evident.

P.s:Andreea,falsa era 3...adica eu iubesc rosu si chiar am avut multi iubiti.

Sa ma gandesc la aceasta intrebare. Cred ca ti la prietenii tai asa ca mai mult ca sigur a doua este falsa. Nu prea cred ca acum asculti muzica pt. nu ai pune-o acolo ceva ce nu are legatura cu personalitatea. Deci pana la urma cred ca prima este cea adevarata.

Next
Imi place coloarea sangelui
Urasc filmele horror
Nu imi plac tigri

Rezerv loc pentru mai tarziu.Dau edit
Am spus edit....
Asa edit:
Pai nu prea cred ca urasti filmele horror adica ce ti-au facut,iar cea cu faptul ca nu-ti plac tigrii adica nu stiu poate fi adevarata,dar totusi raman la a 2 adica nu cred ca urasti filmele horror
Next:Urmeaza sa plec la o inmormantare.
Iubesc sa ma plimb prin cimitire.
Rad la inmormantari,mai ales cand vad mortul.
Ia sa vedem,e putin mai greu nu?

pai, nu te cunosc, dar cred ca 1. Because celelalte lucruri le fac si eu, mai ales cand vad mortul ma bufneste un ras21.
1. Pe 22 Noiembrie dau teza la romana
2. Suntem cea mai linistita clasa din scoala
3. Am luat 10 la matee!
21 Alceva nu mi-a trecut prin cap21
[Imagine: Hm757.png]

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)