18-05-2009, 06:39 PM
Parerea mea este ca Sandaime a fost cel mai bun Hokage. El s`a sacrificat pentru satul lui. Este adevarat ca la fel ar fi facut si Yondaime, dar el ar fi putut alege sa lupte cu ea fara Death God si oricum ar fi fost mort. Anyway mai sunt minusuri pentru Yondaime, cum ca ar fi cam tanar si intelepciunea se castiga cu varsta.
Eu raman la Sandaime, a fost un Hokage excelent si un prieten pe masura tuturor.
Ar mai fi si Tsunade, dar ea e o parioara fanatica, si nu a fost nici macar prima alegere ca Hokage. I mean. Cei care aveau cele mai bune sanse la Hokage erau Sannins. Oro a decis sa distruga Konoha, iar Jiraiya a refuzat. Deci ce ramane la urma si ocupa un rang inalt nu e tocmai excelent.
+1 Sandaime
Eu raman la Sandaime, a fost un Hokage excelent si un prieten pe masura tuturor.
Ar mai fi si Tsunade, dar ea e o parioara fanatica, si nu a fost nici macar prima alegere ca Hokage. I mean. Cei care aveau cele mai bune sanse la Hokage erau Sannins. Oro a decis sa distruga Konoha, iar Jiraiya a refuzat. Deci ce ramane la urma si ocupa un rang inalt nu e tocmai excelent.
+1 Sandaime