Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Caracterizeaza userul de deasupra (2)

Sorin.

Da, da, da, știu, eu te-am obligat să mă caracterizezi, dar nu mai contează, doar „mă iubești”, nu 5 ?
He, he, nici nu știu de când ne cunoaștem, parcă ne cunoaștem de o viață, chiar dacă tu ai zis că parcă de opt zile, lol, dar țin minte clar cum ne-am cunoscut: eram pe chat pe zup și mi-ai cerut id-ul de mess. Țin minte că eram la bunica în Moldova, deci ne cunoaștem cam de aproape două luni <3.
Ești foarte dulce, mai dulce decât zahâr cu miere și cu ciocolată. Mă faci să mă simt așa de bine când îmi spui „îngeraș” sau când mă contrazici și îmi spui că nu am voce de rață.
Ai o voce superbă, ai un accent - de moldovean, spun ca să nu îmi faci capul calendar după - superb, minunat, fantastic și asta este de bine <3.
Ai o gândire ce o ador, mai ales când văd ce poți să debitezi și când nu vorbești cu mine - ce, crezi că nu știu ce ai mai vorbit cu Vero? -
Arăți și bine - să nu dea dracu să mă contrazici că fac o nebunie și iau trenul până la Iași ca să te trag de urechi ._. - pe deasupra <3.
Noi doi am vorbit despre vrute - chestiile mai normale - și nevrute - până și despre sex, lol - de aceea pot spune că nu ai inhibiții - la fel ca mine - și că uneori parcă este un vis care se poate spulbera, ceea ce uneori crezi și tu, dar eu îți spun că este realitate.
Scrii fenomenal, domnule, ai niște poezii geniale, dar geniale, nu așaaa. Îmi plac și one-shot-urile tale <3. Și am fost foarte fericită când m-ai întrebat dacă vreau să fac un fic cu tine - asta după ce ți-am arătat acel one-shot neterminat -. Și logic că am acceptat imediat <3. Și chiar dacă tu spui că ficul va avea succes datorită mie, te contrazic, tu scrii mult mai bine ca mine, de aceea cred că o să te bat până îți sună Coca- Cola în cap, doar așa ca să înțelegi că nu ai dreptate >.<.
Am vorbit acum alartăieri cred că trei ore la telefon de la 00:30 până la 2:56 + ce mai vorbisem mai înainte așa din zbor, și m-ai făcut să i râd, să și zâmbesc.
Nu știu, cum spuneai și tu, presimt că noi doi vom fi prieteni mult timp, mai ales că ne înțelegem foarte bine și complimentele tale la adresa mea îmi măresc orgoliul, dar nici tu nu mai fi așa pesimist, tot ce îți spun este adevărat: ești drăguț, inteligent, amuzant - bine că nu dai în Goofy o.O -, isteț, frumos, special, talentat, creativ, ironic - uneori - și îți place să mă tachinezi >.<.
Cam atât, celălalte apropouri și comentarii subtile le știi de pe mess 21. Love yea, Sorin pupic.

EDIT: Oooo, m-am îndrăgostit, ochii tăi m-au înebunit 5 15 !
[Imagine: Jun0xCa.png]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Caracterizează userul de deasupra (2) - de Daria - 26-07-2011, 07:16 PM
RE: Caracterizează userul de deasupra (2) - de yulobo - 06-08-2011, 10:02 PM
RE: Caracterizează userul de deasupra (2) - de Aly - 20-08-2011, 01:43 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Minciuna despre userul de deasupra Shiva 42 52.936 27-01-2012, 12:14 AM
Ultimul răspuns: Lia
  Trezeste-te, arunca, hraneste & deseneaza userul de deasupra. Aly 2 2.966 25-01-2012, 04:06 PM
Ultimul răspuns: Ryuu

Utilizatori care citesc acest subiect:
22 Vizitator(i)