03-07-2011, 02:05 PM
Buna... Am trecut si eu pe aici si ce sa zic? Pai un pic de introdicere. Eu voi critca dur de zece ori mai dur ca ceilalti si daca te supar te poti razbuna criticandu-mi ficul "Rapida de vampiri". Sa incepem.
Ideea este originala si imi place.
Naratiunea lasa d edorit, adica nu stiu, pui semnul intrebarii si dupa nu pui litera mare, folosesti limbaj vulgar[ bine ca ai pus avertizarea], dar totusi nu scrie asa de in scarba ca sa zic asa, pentru ca noi cititorii nu prea intelegem nimic, pui cam multe puncte de suspensie mai redu din ele. Am vazut ca mai pui si yuck, woah, astea sunt de vorbit pe messenger, te rog nu le mai folosi.
Dialogul cam sec si uneori te puteai lipsi de el.
Greseli de tastare sunt si ele prezente.
Descrierea...:| mda trebuie sa mai lucrezi mult la asta...
Asezarea in pagina, mai delimiteaza paragrafele. Poti sa pui spatiu dupa semnele de punctuatie si sa mai corectezi odata capitolul inainte de al posta.
Eu cam asta am avut de spus. Pentru vreun sfat imi poti da mesaj privat sau mesaj la profil, sau imi poti lua id dema profil. Daca te-am suparat cu ceva sa-mi spui.
Spor la scris!:-h
Ideea este originala si imi place.
Naratiunea lasa d edorit, adica nu stiu, pui semnul intrebarii si dupa nu pui litera mare, folosesti limbaj vulgar[ bine ca ai pus avertizarea], dar totusi nu scrie asa de in scarba ca sa zic asa, pentru ca noi cititorii nu prea intelegem nimic, pui cam multe puncte de suspensie mai redu din ele. Am vazut ca mai pui si yuck, woah, astea sunt de vorbit pe messenger, te rog nu le mai folosi.
Dialogul cam sec si uneori te puteai lipsi de el.
Greseli de tastare sunt si ele prezente.
Descrierea...:| mda trebuie sa mai lucrezi mult la asta...
Asezarea in pagina, mai delimiteaza paragrafele. Poti sa pui spatiu dupa semnele de punctuatie si sa mai corectezi odata capitolul inainte de al posta.
Eu cam asta am avut de spus. Pentru vreun sfat imi poti da mesaj privat sau mesaj la profil, sau imi poti lua id dema profil. Daca te-am suparat cu ceva sa-mi spui.
Spor la scris!:-h
Samy fu` a`ci!
~Marele meu fratior mai mic: Stefuu~ :smart:
`Mica mea surioara mai mare: Wanna` :bv:
*Sora mea geamana: Me_Amy* :love:
~Marele meu fratior mai mic: Stefuu~ :smart:
`Mica mea surioara mai mare: Wanna` :bv:
*Sora mea geamana: Me_Amy* :love: