Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Calcă-mă în picioare, iubeşte-mă

Dispar din viata ta asa cum mi-ai cerut de la bun inceput. Iarta-mi tot.Iarta-mi incercarile disperate de a te avea macar putin, iarta-mi atingerile si lucrurile pe care nu ar fi trebuit sa le recunosc.
Uita-ma, o sa-ti fie usor pentru ca sunt un nimic. Ma cutremur la gandul ca luni o sa ma saluti dezinteresat, desi constient ca sunt mort, rupt pe dinauntru. Mi-e groaznic de frica de tot sfarsitul asta pe care l-am declansat strangand din dinti, in favoarea ta. Nu o sa mai fie nevoie se te ascunzi, sa negi. Poti sa revii la cel pe care il stiu toti, preferatul tuturor... cel la care nu ajunge nimeni cu adevarat. Continua sa te hranesti cu cinismul tau, continua sa fii cel mai bun. Nu insemn nimic.
Imi pun castile si ies in strada iar ceva urla in mine. In cateva minute voi fi in fata celei pe care am ales sa o cunosc mai bine dar care nu o sa ma cunoasca niciodata cu adevarat. Mai bine mor decat sa o las sa vada ce-i in sufletul meu. Si ce-ar putea sa vada? E vraiste. M-ai avut, ti-am dat tot ce am, tot ce sunt. Nu voi avea prieteni adevarati pentru ca nu o sa las pe nimeni sa stie cu cata pasiune te-am iubit, asa gresit si prostesc. Iarta-ma ca m-am dat peste cap pentru tine desi nu m-ai vrut. Plec. Sterg urmele a tot ce a fost intre noi si plec. Tu sa fii fericit, ''ua''.
Am să-mi trag un glonţ în cap
Şi-am să-mi fac o gaură
Ş-am să vad lumea prin ea
Într-o altă aură .

Maybe I was naive, got lost in your eyes, and never really had a chance…

Make you wish you never, wish you...
Wish you never never, wish you never been born

Răspunsuri în acest subiect
Calcă-mă în picioare, iubeşte-mă - de Eric - 26-02-2011, 06:32 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)