Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Calatoria in timp

Eu sunt adepta teoriei clasice, cum ca timpul este o alta axa a existentei. Poate ca daca nu ar fi cineva care sa-l inregistreze, trecerea timpului nu ar fi observata, dar daca exludem omul din ecuatie, raman si celelalte vietuitoare, terestre si extraterestre, pentru care, de asemenea, timpul trece, dar in moduri diferite. Scurgerea timpului este conditionata de mai multi factori fizici, si , de asemenea, existenta timpului este demonsrata stiintific(nu mai tin minte exact cum era, asa ca mai bine nu zic, decat sa spun prostii >_<).
Iar calatoria in timp este posibila, cel putin teoretic(si bag mana in lava ca s-o gasit cineva sa o si testeze), datorita dilatarii temporale. Nu ma pricep deloc sa explic, dar nah: calatoria in timp ar fi posibila daca s-ar crea o curba in spatiu-timp care sa duca unde intr-un punct anterior. Dar cum timpul curge intr-un singur sens, s-ar ajunge de fapt intr-o alta dimensiune, paralela cu a noastra, unde timpul prezent este un punct din trecutul nostru.
Dar odata cu problema calatoriei in timp, apare si problema paradoxurilor care pot aparea in urma acestui fenomen....
Problema e mult mai ampla, si eu trebuie sa mai citesc, dar cam asta ar fi parerea mea bazata pe ce stiu pana acum. ^_^
[Imagine: gameswlpp_79.gif]

Răspunsuri în acest subiect
Calatoria in timp - de Jigoku - 03-08-2008, 05:00 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)