10-06-2010, 05:04 PM
Code Name Burning Lovely Untouchable Emotional
CN Blue ^__^ este o trupa koreana lansata in 2009, prima data au fost 'lansati' in Japonia, in August a anului 2009, apoi in Ianuarie 2010 a fost facut videoclipul hitului " I'm a loner " in Korea. Au fost porecliti ca si a doua trupa Ft Island, pentru ca sunt similiari si pentru ca sunt in aceeasi companie cu Ft Island.
Membrii :
1.
Nume : Jeong Yong Hwa
Pozitie : Lider, Vocalist principal, rapper si chitarist.
Data nasterii : 06.22.1989
In prezent el este prechea tinerei cantarete Seo Hyun [ Snsd ] in emisiunea We got married. [ P.O.V : E geniala, o urmaresc =) ]
2.
Nume : Lee Jong Hyun
Pozitie : Vocalist , chitarist.
Data nasterii : 05.15.1990
3.
Nume : Kang Min Hyuk
Pozitie : Tobe.
Data nasterii : 06.28.1991
4.
Nume : Lee Jung Shin
Pozitie : Bass si rapper.
Data nasterii : 09.15.1991
Assaaa, personal eu ador trupa <3 mai ales pe Yong Hwa si pe Min Hyuk sunt superbi <333 . Pe Yong Hwa l-am remarcat in WGM , este super dulce siiii se tine de promisiuni :o . Iar pe MinHyuk tot acolo, in ep in care au intalnit-o pe Seohyun <3 era un dulcee amandoi seamam foarte tare cum imi place Seohyun, e nromal sa-mi placa si el. I'm a loner e melodia mea preferata de la ei, si Love revolution e gneiala. <3
Intrebari :
Care este membrul preferat ? Melodia preferata ? Cum ati auzit de ei ? [Si acuum o intrebare care nu stiu cati o sa spuna 'da' ] Urmariti We got married ? ))
Always keep the faith !
YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.
The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End