@
saint Ocea . Anime`ul favorit : Hinata , pentru ca este in mare parte timida ceea ce ma caracterizeaza si pe mine. Are momentele ei, face parte dintr`un clan puternic si de aici rezulta ca si ea este puternica si mai am multe alte motive
Ochisorii: albastrii. Culoare favorita: Negru combinat cu roz, altfel alb. Zodie: Fecioara . Film..Nu am un favorit. Nici carte favorita
. Pai scriu ficuri si cand imi vin ideei si poezii.
@BauBau™†. Nu prea am avut sa zicem ..Timp de citit ,dar o voi face in viitor . Animale: mii de pisicute si un catelus. Da, ascult
Personajele preferate: Hinata (cum spuneam), paii Naruto si multi altii ca doar e plin de personaje
. Sunt din Pitesti . Ma numesc Bianca, dar porecla Kidu
.
@
Bullet . Anime`ul favorit: Cum spuneam, Naruto. Pentru ca este destul de lung si e ca si cum l`asi trai pentru ca urmaresc zilnic. Sunt noua in domeniul Anime`urilor si de acum incolo incep sa vizionez
. Filme..Paii sunt mai copilaroasa tot felul si in special horror , gen: Mirrors, etc. Muzica Rock . Trupe: Cradle Of Filth, Evanescence, s.a.
@ßéкi♡ . Cea mai mare temere : sa pierd persoanele iubite (sincer). Sporturi: Mersul pe Role
. Am o sora mult mai mare. Seriale tv: Mesaje de dincolo, Fenomene stranii.
@theia . Zodia cum am mai spus: Fecioara. Culori : Roz, Negru, Alb. Artisti..Sunt foarte multi sincer ma incurc si nu am ales un preferat. Doar 2 cuvinte: incapatanata, proasta (cum s`ar zice) :]] Stiu ca asta nu este de bine pentru o reputatie de ingeras ,dar copiii mici gen bebelusi ma cam enerveaza
. Ciocolata. Capsuni .Horror
Autumn . Romana ( desigur) , Engleza si incerc sa invat Japoneza . Inca nu am un idol, dar am cativa preferati.
@Eѡαηɢєʟɪηє ƒαʟʟѕ . Sunt din Pitesti.
P.S. Multumesc tuturor pentru modurile diferite de a spune Welcome.