28-03-2012, 09:17 AM
Ceau Yume şi bine ai venit pe forum! Să te distrezi şi să-ţi faci cât mai multi prieteni şi cu siguranţă aşa va fi. Te asigur eu. *laughs*
Ai multe în comun cu mine, vad că ai facut un dosar prin cu tot felul de lucruşoare şi desigur am şi eu câteva întrebari, pregateştete de interogatoriu. XD
1. Cum e la filologie? ( eu sunt pe ştintele naturi, doar că în a-10-cea şi tare sunt curioasă cum e la profilul tau)
2. Ce trupe de j-rock îţi plac: The Gazette îţi place?
3. Ne vei încânta cu scrierile tale (ficuri, poezi)? : >
Şi ce surpriză eşti balanţă ca mine, sper că mai echilibrată. --" Eu una în acest moment sunt într-un dezastru total.
Îmi cer scuze că nu am scris mai multe, dar poate pe parcurs voi scrie când îmi raspunzi la întrebari.
Să ai grijă şi să respecti regulile şi desigur disrează-te! *hug*
Ai multe în comun cu mine, vad că ai facut un dosar prin cu tot felul de lucruşoare şi desigur am şi eu câteva întrebari, pregateştete de interogatoriu. XD
1. Cum e la filologie? ( eu sunt pe ştintele naturi, doar că în a-10-cea şi tare sunt curioasă cum e la profilul tau)
2. Ce trupe de j-rock îţi plac: The Gazette îţi place?
3. Ne vei încânta cu scrierile tale (ficuri, poezi)? : >
Şi ce surpriză eşti balanţă ca mine, sper că mai echilibrată. --" Eu una în acest moment sunt într-un dezastru total.
Îmi cer scuze că nu am scris mai multe, dar poate pe parcurs voi scrie când îmi raspunzi la întrebari.
Să ai grijă şi să respecti regulile şi desigur disrează-te! *hug*