11-08-2010, 10:48 PM
Kashim şi Loula ştiu că aveţi idei multe dom'le dar terminaţi naibii cu off topicul ce naiba v-aţi pus să deschideţi un alt subiect total paralel şi cireaşa de pe tort să aduceţi argumente în privinţa acestui lucru, extra că nu erau de ajuns. E topic de nou veniţi, Loula sincer are 13 ani ce naiba. Dacă ai impresia că la 13 ani a auzit de Hammerfall eu mă îndoiesc, dar cert e că nu ai voie să te legi de useri. Părerea lor bla bla bla e nou venită ştiu că mereu li se spune ''bine ai venit and stuff'' dar totuşi nu trebuie să ne comportăm aşa.
Pe deasupra a venit şi Kashim că fără el nu există discuţie. WTF ai făcut-o piţi pe faţă ce naiba, nu ai voie. Şi sunt destul de calmă ştii doar am o idioată de migrenă, en fin nu e asta important.
Deci, cum şi voi doi vă distraţi, hai să mă distrez şi eu.
După ce că am făcut off, asta mică bine venişi pe forum. Distracţie multăăăăă cât cuprinde, fereşte-te de certuri şi spam. Nu ştiu, well um. . . welcome here yeah.
Edit : Cred ca s-a speriat si a fugit En fin but warn sorry^^
Pe deasupra a venit şi Kashim că fără el nu există discuţie. WTF ai făcut-o piţi pe faţă ce naiba, nu ai voie. Şi sunt destul de calmă ştii doar am o idioată de migrenă, en fin nu e asta important.
Deci, cum şi voi doi vă distraţi, hai să mă distrez şi eu.
După ce că am făcut off, asta mică bine venişi pe forum. Distracţie multăăăăă cât cuprinde, fereşte-te de certuri şi spam. Nu ştiu, well um. . . welcome here yeah.
Edit : Cred ca s-a speriat si a fugit En fin but warn sorry^^
-