11-07-2009, 05:40 PM
1.Pai i-a sa vedem ascult muzica rock,pop depinde imi plac si melodiile romanesti,dar nu mai cele foarte bune.
2.Cartea mea preferata:imi plac mult cartile despre istoria grecilor deci cred ca cel mai mult imi place cartea:Iliada,Odiseea si Eneida(intr-o singura carte)
3.Pai imi place destul de mult de Sakura in Shippuuden,pentru ca devine mai puternica si ambitioasa.
4.Sunt nascuta intr-o zi de toamna,adica mai precis pe 22.10.1997.
Deci daca mai ai intrebari iti voi raspunde la toate.Sper sa fim prietene,iar ceilalti daca vreti sa ma intrebati ceva puteti sa o faceti.
Bye!
2.Cartea mea preferata:imi plac mult cartile despre istoria grecilor deci cred ca cel mai mult imi place cartea:Iliada,Odiseea si Eneida(intr-o singura carte)
3.Pai imi place destul de mult de Sakura in Shippuuden,pentru ca devine mai puternica si ambitioasa.
4.Sunt nascuta intr-o zi de toamna,adica mai precis pe 22.10.1997.
Deci daca mai ai intrebari iti voi raspunde la toate.Sper sa fim prietene,iar ceilalti daca vreti sa ma intrebati ceva puteti sa o faceti.
Bye!
I love momy:Hitman, my auntsevika,Kiduu,mada_sasuke,sysurile mele: Mistic Girl,***candy bar**,Sakurika bombonik and CutMyLifeWIthThisScrissors.
, chibi-ul lui Amelia