Yo, Amelia, ne bucuram sa te avem printre noi, userii noi mereu sunt bine veniti in comunitatea noastra. Sper ca te vei acomoda rapid cu forumul si cu userii de pe aici, vei gasi ca majoritatea sunt persoane de treaba si foarte interesante prin felul lor de a gandi, putand sa inveti de la fiecare in parte cate ceva, eu unul cu siguranta am facut-o in perioada de cand sunt aici. Activitatea momentan nu e chiar cea mai grozava, dar totusi este decenta, tocmai de aceea avem nevoie de useri ca tine care sa insufle putin entuziasm pe aici . Daca vreodata vei avea vreo nelamurire si nu vrei sa te adresezi moderatorilor sau adminilor, deoarece ai o presimtire ca eu sunt mai awesome , nu ezita sa ma contactezi printr-un PM or something, te voi ajuta cu placere . De asemenea, ai tot respectul pentru toate aceste activitati pe care le urmezi, momentan eu unul nu stiu nici sa cant, nici sa desenez sau sa fac AMV-uri, so mereu sunt impresionat de persoanele cu inclinatii artistice...way to go
Cateva intrebari acum: 1. Am citit ca faci AMV-uri, in opinia ta care este cel care crezi ca ti-a iesit cel mai bine si de care esti cea mai mandra? 2. Ai facut vreodata cosplay? Daca nu, ai face? Si daca da, in ce personaj te-ai costuma? 3.Cu ce personaj anime/manga crezi ca te asemeni?
Distractie placuta alaturi de Animezup !
Cateva intrebari acum: 1. Am citit ca faci AMV-uri, in opinia ta care este cel care crezi ca ti-a iesit cel mai bine si de care esti cea mai mandra? 2. Ai facut vreodata cosplay? Daca nu, ai face? Si daca da, in ce personaj te-ai costuma? 3.Cu ce personaj anime/manga crezi ca te asemeni?
Distractie placuta alaturi de Animezup !