19-04-2012, 09:56 PM
Numele meu este Ana-Maria si sunt din Bucuresti , am varsta de 18 ani si sunt la liceu in clasa a 11-a ( mate-info ) . Ador animalele , de aceea am acasa 2 pisici , un caine , 3 broaste testoase si un hamster :X
Hobbyurile mele sunt : Photoshopul , sa cand la pian si chitara ( mi-as dorii o pianina sau un pian , insa nu cred ca am unde sa-l pun ) , imi place sa citesc si mai ales imi place sa MA JOC counter-strike
De anime am dat pe la varsta de 14 ani cand ma uitam linistita la naruto pe televizor , iar din dorinta de a vedea mai mult am accesat youtubul . De atunci a urmat o lista lunga de animeuri atat vizionate pe TV , cat si pe internet , desii unele sincer le-am vazut mai pe sarite . In momentul actual m-am apucat de Bleach si sunt pe la episodul 140 . Datorita animeurile am luat hotararea de a invata limba japonza , momentan fac niste meditatii in particular de putina vreme si nu stiu decat bazele elementare ale limbii .
Am sa spun cateva din animeurile pe care le-am urmarit :
Naruto
Naruto Shippuuden
Nana
Inuyasha
Gallery fake
Paradise Kiss
Izatura no kiss
Claymore ( il ador )
Blood +
Kuroshitsuji I
Kuroshitsuji II
Vampire Knight I
Soul eater ( dar nu l-am terminat )
Full metal alchemist ( pe sarite , de aceea vreau sa-l reiau )
Full metal panic
Full metal panic fumoffu
Kaleido Star
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex ( pe sarite )
Ergo Proxy ( dar nu l-am terminat )
Death Note
Kyorochan
Digimon )
Ghost Stories
Spiral : Suiri no kizuna
Hellsing
Trigun
Cowboy Bebop ( Desii nu prea mi-a placut )
One pice ( doar cateva episoade , maxim 30 , deoarece nu m-a atras sincer )
Bleach ( il urmaresc momentan )
Si mai sunt , insa nu mi le amintesc pe moment .
Hobbyurile mele sunt : Photoshopul , sa cand la pian si chitara ( mi-as dorii o pianina sau un pian , insa nu cred ca am unde sa-l pun ) , imi place sa citesc si mai ales imi place sa MA JOC counter-strike
De anime am dat pe la varsta de 14 ani cand ma uitam linistita la naruto pe televizor , iar din dorinta de a vedea mai mult am accesat youtubul . De atunci a urmat o lista lunga de animeuri atat vizionate pe TV , cat si pe internet , desii unele sincer le-am vazut mai pe sarite . In momentul actual m-am apucat de Bleach si sunt pe la episodul 140 . Datorita animeurile am luat hotararea de a invata limba japonza , momentan fac niste meditatii in particular de putina vreme si nu stiu decat bazele elementare ale limbii .
Am sa spun cateva din animeurile pe care le-am urmarit :
Naruto
Naruto Shippuuden
Nana
Inuyasha
Gallery fake
Paradise Kiss
Izatura no kiss
Claymore ( il ador )
Blood +
Kuroshitsuji I
Kuroshitsuji II
Vampire Knight I
Soul eater ( dar nu l-am terminat )
Full metal alchemist ( pe sarite , de aceea vreau sa-l reiau )
Full metal panic
Full metal panic fumoffu
Kaleido Star
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex ( pe sarite )
Ergo Proxy ( dar nu l-am terminat )
Death Note
Kyorochan
Digimon )
Ghost Stories
Spiral : Suiri no kizuna
Hellsing
Trigun
Cowboy Bebop ( Desii nu prea mi-a placut )
One pice ( doar cateva episoade , maxim 30 , deoarece nu m-a atras sincer )
Bleach ( il urmaresc momentan )
Si mai sunt , insa nu mi le amintesc pe moment .
[center][/center]