08-08-2010, 11:57 PM
Hey Lorena Bine ai venit pe forum, sper sa te acomodezi repede, sa iti faci prieteni si sa fi un user activ, deoarece in general nu prea vezi useri noi care sa fie activi -.-" Eu sunt Diana, dar pe aici mi se spune Beki, poate ne mai intersectam pe forum, cine stie ^-^. Btw, chiar imi place numele tau Lorena, I mean...nu este atat de des folosit, cred ca doar o persoana cunosc cu numele asta. Maria, ai dreptate este des folosit, dar si acesta imi place ^-^.
Intrebari...nu prea ma pricep la acest lucru, dar iti voi pune cateva.
1. Animalul preferat?
2. Ce zodie esti ?
3. Ce anime-uri iti mai plac?
Cam atat...nu stiu ce sa intreb, dar e de ajuns. So inca o data bun venit pe zup si sedere placuta. Chu :3
Citat:Eu sunt Lorena. Cineva imi spunea ca mi se potriveste de minune acest nume: ca sunt energica , plina de viata,ca traiesc clipa..Din spusele tale, ne asemanam foarte mult, deci sper sa fim prietene. Si eu sunt energica si plina de viata, dar cand imi vine pot fi incredibil de lenesa. Chiar avem multe in comun, adica si mie imi place foarte mult Nana, este anime-ul meu preferat si momentan va ramane. Si eu am citit cateva manga, dupa care m-am lasat de ele, deoarece nu am timp, ma plictisesc prea repede. Imi place mai mult sa urmaresc anime-ul in sine.
Intrebari...nu prea ma pricep la acest lucru, dar iti voi pune cateva.
1. Animalul preferat?
2. Ce zodie esti ?
3. Ce anime-uri iti mai plac?
Cam atat...nu stiu ce sa intreb, dar e de ajuns. So inca o data bun venit pe zup si sedere placuta. Chu :3
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !