Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Buna..:)

Da..Buna!
Eu sunt Lorena. Cineva imi spunea ca mi se potriveste de minune acest nume: ca sunt energica , plina de viata,ca traiesc clipa..spre deosebire de celalalt nume al meu : Maria..care nu mi se potriveste deloc.
M-am inscris pe forum si pentru ca imi place sa citesc ficuri bune [obisnuiam sa scriu si eu, dar m-am cam lasat], pentru ca imi plac animeurile, japonia etc. dar motivul principal este acela ca vreau sa-mi ocup timpul si sa nu ma mai gandesc atat de mult la 'cineva' 21 [ce panibila sunt]
Anime-ul preferat? categoric Nana.L-am adorat, si-l ador din toate punctele de vedere. E genial <3 si m-a obsedat rau de tot.

Manga nu citesc..stiu, stiu..sa-mi fie rusine 21 nu citesc manga pentru ca nu am rabdare 9
Muzica preferata..uhm, aici nu as putea sa zic vreo ceva. Obisnuiam sa ascult Jrock, metal, rock alternativ..si acum ascult. Dar nu ascult numai asta.Adica, in ultima vreme [care a fost destul de lunga 21] datorita starii mele de cazuta in cap, ascult melodii mai lente, cu o tenta trista [ca sa citez pe cineva 29]

Intrebari daca aveti, sunt binee venite
:bye:
I need your love
I'm a broken rose.
Oh baby, help me from frozen pain
With your smile, your eyes...
Aishiteru..? o.O

[Imagine: chibi_5236.gif]
Miau T_T..

Răspunsuri în acest subiect
Buna..:) - de Titirik^.^ - 08-08-2010, 02:54 PM
RE: Buna..:) - de Crazy~Tenshi - 08-08-2010, 10:46 PM