Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Greetings, fellow earthlings

Take me to your leader...

Revenind la normal, buna 4

Eu sunt Mirela, am 21 de ani, sunt studenta...

Inainte eram obsedata de anime (uitat, desenat personaje, scris fanfics) Theeen pauza... Then Nana, Nana manga si currently watching Bleach 4 Deci acum ma uit cu moderatie si de desenat desenez f rar si doar chestii personale... De scris nu am cand sa scriu chestii personale de chestiile de la facultati 78

Intrebari, ceva? 4

PS. Eu sunt Sailor Marte

PPS: Nu sunt high 4
[Imagine: 10neumf.png]

Bine ai venit pe Animezup, Mariko21!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!

Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi!
Salut! Eu sunt Zuppy, mascota oficiala a Animezup!
Daca esti nou pe site, poti citi aceasta introducere, si sa afli mai multe despre noi.
Nu uita nici de regulament!
Sper sa ne vedem pe forum sau pe portal. Pe forum iti poti posta fic-urile sau desenele, sau poti discuta cu ceilalti utilizatori. Avem categorii multe si diverse, pe gustul fiecaruia!

Daca esti fan manga, sa stii ca poti citi manga-uri traduse in romana pe Mangazup.

Zup e cel mai tare!

Buna Mirela ,eu sunt Sasha _ Criss, dar spunemi doar Musa . Bine ai venit pe zup sau bine ai venit de pe Marte 21 .So, questions :

-De unde esti ?
- Ai fost fana Sailor Moon ?
- iti place doar animeul si manga Nana si Bleach ?
- Iti place vreun gen de muzica ?
-Vreo grupa sau vreun solist ?
- Ai spus ca esti studenta ,la ce facultate ?
Mai las pe altii sa-ti puna intrebari , ca altfel n-or avea ce Smile . Bun venit pe la noi si sa gasasesti mai multi sailor people 21 adica prieteni Smile .
Buy Smile
[Imagine: aaaakip.jpg]

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)