Eu sunt, eu.
Am sa raspund la intrebari imediat ce imi pleaca musafirii. Multumesc de primire
HAhAhAhAhAhA! I found you, Daiana
[EDIT]: Si acum sa raspundem la intrebari...
@Ann.: Multumesc, multumesc
1. Ce muzica asculti?
In principal rock, dar in ultimul timp am ascultat un fel de salata de genuri...
2. Ce animeuri ai vizionat?
Destule, dar nu pe cat de multe as fi putut vedea in mai bine de 10 ani de cand ma uit. Pt mai multe detalii:
My anime list
3. Desenezi/scrii/fotografiezi/lucrezi in Photochop(gfx)?
Desenez prost, scriu rar si nu stralucit, fotografiez din pasiune dar cu prea putin talent si lucrez in Photoshop de mult, dar evoluez greu.
4. Telul tau in viata?
Sa devin tester sa saci de dormit si hamace.
5. Te poti descrie intr-o propozitie?
Aaaa...n-am incercat pana acum
6. Filme preferate ai?
Am, dar ar fi prea multe sa le insir. Let's say, The last of the mohicans, Spirited away, LOTR...
7. CE stil de imbracaminte te reprezinta?
Casual cu influente de ce gasesc curat prin dulap. Nu am destui bani incat sa imi creez un stil de imbracaminte
@Lexxu: Kinda old, I know
In curand o sa imi ziceti "sarumana"
~Ce anime-uri urmaresti? Care e preferatul tau?
De o vreme nu prea mai urmaresc anime. Preferat...filmele de Ghibli, si ce am gasit mai nou acu', No.6, o serie foarte draguta
~Cum ai ajuns pe forum?
Stiu de forum de mult timp, si e posibil sa mai fi avut vreun cont cu mult timp in urma, dar nu am activat niciodata. Mi s-a facut dor de interactionat cu oameni si am zis ca hai...
~Culoare preferata?
Rosu inchis, turcoaz, mov.
~Ce faci cand te plictisesti?
Frec menta pe net sau ma joc sau citesc sau dorm sau dorm.
~Iti place yaoi?
Da, acum nu la fel de mult ca in trecut, but I still am a yaoi fangirl
@Aggie: Mi-a placut GC, mi-a placut foarte mult grafica, coloana sonora si ideea. Sfarsitul in schimb nu mi-a placut, nu pot sa spun chiar de ce. Ma asteptam sa fie finalul un pic mai original. Ca personaje preferate, mi-au placut Gai si Inori, even if I don't ship them
Mi-a placut foarte mult ideea cu Voids.