06-12-2011, 12:10 AM
Deh, acum am văzut topicul xD. So:
1. Aveţi emoţii în legătură cu prima zi de liceu?
Am avut, chiar foarte multe şi doream ca ziua aia să se termine cât mai repede posibil. Era prea multă lume în curtea şcolii şi pur şi simplu nu mă simţeam în largul meu. Aveam un sentiment ciudat cum că toţi ochii ar fi fost aţintiţi asupra mea. oO
2. Cum credeţi că va fi la liceu în comparaţie cu generala?
La început, înainte să intru, credeam că va fi aiurea pentru că nu voi cunoaşte pe nimeni din noua clasă şi nu vroiam să-mi părăsesc vechii colegi; dar pe de altă partă îi auzeam pe ceilalţi, mai mari decât mine, că aduc laude despre acesta şi doream să văd cum este. Sincer, chiar e cum mă aşteptam că va fi. În comparaţie cu generala pot spune că e mai bine, dar na, sunt părţi rele oriunde, nu? xD
3. Aveţi pe cineva cunoscut în clasă?
Nu; dar mi-aş fi dorit tare mult. Am în liceu din fericire, la 9 E. ;3
4. Vă aşteptaţi să fie greu la liceu?
M-am aşteptat să fie greu, dar nu e extrem de greu. Îmi place. x3
1. Aveţi emoţii în legătură cu prima zi de liceu?
Am avut, chiar foarte multe şi doream ca ziua aia să se termine cât mai repede posibil. Era prea multă lume în curtea şcolii şi pur şi simplu nu mă simţeam în largul meu. Aveam un sentiment ciudat cum că toţi ochii ar fi fost aţintiţi asupra mea. oO
2. Cum credeţi că va fi la liceu în comparaţie cu generala?
La început, înainte să intru, credeam că va fi aiurea pentru că nu voi cunoaşte pe nimeni din noua clasă şi nu vroiam să-mi părăsesc vechii colegi; dar pe de altă partă îi auzeam pe ceilalţi, mai mari decât mine, că aduc laude despre acesta şi doream să văd cum este. Sincer, chiar e cum mă aşteptam că va fi. În comparaţie cu generala pot spune că e mai bine, dar na, sunt părţi rele oriunde, nu? xD
3. Aveţi pe cineva cunoscut în clasă?
Nu; dar mi-aş fi dorit tare mult. Am în liceu din fericire, la 9 E. ;3
4. Vă aşteptaţi să fie greu la liceu?
M-am aşteptat să fie greu, dar nu e extrem de greu. Îmi place. x3
[center][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center][/center]