Răspunsuri: 192
Subiecte: 25
Data înregistrării: Mar 2010
Reputație:
37
Zupi: 3.903 z
Boa Kwon 권보아 s-a nascut la 05/11/1986 .Este o cantareata coreeana activa in Coreea de Sud, Japonia si Statele Unite.
Ea s-a nascut la Gyeonggi-do ,Coreea de Sud, si a fost descoperita de SM Divertisment.In 2000,dupa doi ani de antrenament,a lansat Pace B , albumul de debut, in colaborare cu SM Entertainment.
Dupa sound-ul electro-crunk al piesei “Game†si succesul baladei “Person Beside Me (Stand By)â€, BoA revine cu un nou single, intitulat “Hurricane Venus†fiind considerata cea mai buna piesa semnata BoA de pana acum. Sound-ul e inspirat din stilul dance-pop, aflat la mare cautare in America.
Pe Boa o stiam pe de la ending-urile si opening-urile din Inuyasha si credeam ca este japoneza la inceput.
Deci,ce parere aveti despre BoA?
~~~~~~
"My angel,my sunSHINe <3."
"I still look at you"
*ILY Yaoi Maniac*
Vizitator
Ceee ? E coreeana ? Wow ...eu am crezut ca e jap. . :O Ce ciudat xD Deci chiar imi e rusine ca am crezut atata timp ca este jap. Deci e asa frumoasa , o frumusete rara :X O ador , o iubesc :X Se misca exceptional de bine :X Canta fenomenal :X Si sa nu uitam ca are destul de multe melodii in engleza xD ceea ce a ajutat`o sa devina celebra si in alte tari xD Cred eu Aaa am uitat sa mentionez , am tinut sa cred ca e jap . din simplul fapt ca avea cateva melodii in japoneza Asa melodiile mele preferate sunt : I did it for , Bump Bump , Eat you up , Energetic , Every heart xD Boa RulzZz :X
Răspunsuri: 8
Subiecte: 2
Data înregistrării: Dec 2010
Reputație:
0
Zupi: 231 z
Si eu o stiu tot din oppening-u d l inuyasha...ador "amazing kiss" :X....si in japonaza si in engleza.....la si eu am crezut k e japonaza si abia in toamna asta am aflat k s fapt e coreeana...da oricum e f frumoasa si canta super....imi place si "hurricane venus" da tot mai super e "amazing kiss"...oricum pana si gd:X o admira ....a fost intrebat intr-un inteviu si a dat d inteles k s'ar putea sa fie mai mult decat admiratie...cine stie....oricum ar face un cuplu super:X....parerea mea
Răspunsuri: 410
Subiecte: 13
Data înregistrării: Sep 2010
Reputație:
7
Zupi: 1.309 z
Bun. Deci am ascultat si eu cateva melodii de la ea, printre care Eat You Up, in engleza, a fost difuzata de cateva ori pe U TV. Este foarte frumoasa, si ma bucur ca este activa peste tot [ intelegeti voi ].Este foarte talentata, si dupa parerea mea este cea mai buna cantareata solo .
Toata lumea o lauda, asa ca o sa caut mai multe melodii informatii etc :]]. Nu de alta, dar mi se pare foarte ok femeia~ :]].
Răspunsuri: 67
Subiecte: 3
Data înregistrării: May 2011
Reputație:
3
Zupi: 2.008 z
BoA este într-adevăr o cântăreaţă excelentă, chiar una dintre cele mai bune. Pe lângă faptul că este talentată şi are o voce superbă, mai este şi foarte frumoasă. Îmi place mult la ea faptul că vocea ei sună foarte bine live şi e apropiată de ceilalţi idoli. Chiar pare o tipă de treabă. Sunt sigură că a muncit mult ca să ajungă la nivelul la care este acum.
Prima melodie care am ascultat-o a fost Energetic şi mi-a plăcut foarte mult. Energetic şi Copy&Paste sunt melodiile mele preferate, dar mai îmi plac Girls On Top, Hurricane Venus, Eat You Up, Game şi multe altele.
BoA fighting!
Răspunsuri: 173
Subiecte: 3
Data înregistrării: Jun 2011
Reputație:
17
Zupi: 2.866 z
Eu am dat de ea..dintr`un film, nu mai ştiu exact care. Era piesa 'Electronic', care mi`a plăcut mult atât mie cât şi prietenei mele. Peste puţin [mai mult] timp, a apărut 'Eat you up' care din nou mi`a plăcut. Îi ador stilul, are o voce superbă şi ştie cum să impresioneze. Se îmbrăca genial şi e super drăguţă. Îmi place foarte mult dansul din Eat you up, mi se pare foarte reuşit. Ce pot să mai spun? Să o ţină tot aşa.:]
*Hugs`.*
. Where is the love?
Does love have a reason?
Răspunsuri: 893
Subiecte: 13
Data înregistrării: Apr 2010
Reputație:
235
Zupi: 21.006 z
Wa, imi place mult de ea. Am dat de ea din intamplare cu mult timp in urma pe youtube. M-am indragostit pe loc de Eat You Up. God, e fantastica piesa asta :3 O ascult de...un an si ceva, si tot nu m-am saturat de ea : )) Chiar e foarte frumoasa, si versurile geniale. Ritmul energic, si sa nu mai vorbim de videoclip...Boa Chiar este o adevarata cantareata. Imi place la nebunie stilul ei vestimentar si toate accesorile pe care le poarta o.o Si ,god, cum se misca ! Danseaza super bine.
Si Energetic este una dintre piesele mele preferate. Ador versurile ! O am si in telefon, hehe : ))Alte melodii preferate: Hurricane, Everlasting, Smile Again, Waiting wtc...
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !
Răspunsuri: 1.167
Subiecte: 50
Data înregistrării: Jul 2010
Reputație:
334
Zupi: 4.502 z
Am aflat că defapt este din Corea, anul care tocmai a trecut. XD
Chiar şi aşa o ştiu din "Inuyasha" şi întotdeauna mi-a plăcut cum cântă, are o voce foarte frumoasă şi te captează extrem de mult.
Nu prea am ascultat muzică de la ea, dar în ultima vreme da, am downloadat câteva cântece fiindcă merită. : x
Părerea mea despre ea este una foarte bună: are talent, dansează foarte frumos, are o muzică interesantă şi foarte faină, dansează extraordinar de tare.
Răspunsuri: 796
Subiecte: 16
Data înregistrării: Jan 2011
Reputație:
120
Zupi: 6.334 z
Super fata si se misca si bine.
Nu o stiam din ending-urile si opening-urile din Inuyasha. Mi-a dat o fata o melodie si asa am aflat de existenta ei. Prima melodie pe care am asculatat-o a fost Energetic, care trebuie sa recunosc ca e un videoclip pe masura ei. Cand am vazut cate are pe mana si la gat, am ramas O.o. Dupa aceasta melodie au urmat si alte melodii: Eat you up, Every heart, Valentini, Obsessed - care este si ea o melodie cu un ritm pe care eu il ador si multe altele.
Sincer, pare o copila si nu arata de varsta pe care o are. Prima data am zis ca are 17, 18 hai 19 ani, dar mi-am inghitit limba cand am aflat .
Mi se pare super ca are melodii si in limba engleza.
Are o voce frumoasa si puternica, consider eu. Stie sa se foloseasca de talentul ei, mai ales la dans.
Dupa SHINee, urmeaza ea ;]]
16-09-2014, 03:20 PM
(Ultima modificare: 16-09-2014, 03:21 PM {2} de DeDal N..)
Yeah, Eat you up e si preferata mea din repertoriul ei. Videoclipul e destul de interesant, trebuie sa mentionez dar nu vad cum una ca aceea s-ar intampla in viata reala. Apoi Energetic, Hurricane Venus, Every heart *duh*, Shout it out, Only one, etc. Si pe langa faptul ca are o voce foarte interesanta si logic, e talentata e si foarte frumoasa. Daca nu ma insel, e veterana in comparatie, well, good for her. De obicei ascult melodii k-pop interpretate de grupuri de baieti dar ea e una din exceptii. Sper sa ramana in industrie pana la 60 de ani si sa aiba numai hit-uri, fiecare pe rand. O voce buna e o voce buna, nu conteaza cine o are.
|