Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Bloody Flowers

Bun deci. :)) o sa comentez eu daca nu vrea nimeni sa o faca :)).
Pentru inceput... ma bucur ca ai facut o scurta prezentare personajelor :X. Lucru asta m-a facut sa citesc si restul ;). Chair si asa as dori sa mentionez cateva greseli care le-am intalnit mai des in ceea ce ai scris tu:

1. Inainte de cuvantul "si" nu se pune virgula. [ ma rog.. daca are inteles de "iar" atunci merge. ]
Ex:
Citat:Ea nu suporta ca trebuie sa fie vampir,si sustine ca in afara de pasiunea pentru sange nici macar nu arata ca unul.
2. Inainte de "deoarece" si "pentru ca" nu se pune deasemenea virgula.
Ex:
Citat: Cei din familie o pretuiesc mult mai mult pe ea decat pe Emily,deoarece este mult mai asemanatoare unui vampir.
3. Inainte de "dar" se pune virgula.
Ex:
Citat:Anthony sau ,,Tony'' este un adolescent normal care nici macar nu stia despre existenta vampirilor dar sa joace un rol important in viata unuia.

Inafara de asta sa stii ca ai greseli de tastare, dar nu stau acum sa ti le enumar... e o pierdere de vreme. :)) Oricum, sunt unele propozitii care nu au logica pentru mine. De exemplu:
Citat:Emily este una din fetele lui Savannah,regina vamipirilor ,si mama ei.
Asa... Un alt aspect este acela ca folosesti prea multe puncte de suspensie [ aceasta problema o am si eu uneori o.o'. Stiu ca e greu fara :))]
Ai avut descriere... nus tiu mie mi s-a parut indeajuns [ nu sunt o amre fana a descrierii... In general ma bazez mai mult pe naratiune si dialog:))]. Actiunea mi s-a parut ca a fost cam grabita :-?... Iar ideea mi se pare destul de previzibila insa vom vedea. Sunt sigura 100% ca Tony si Emily vor trai o viata fericita impreuna :)) [ sper sa ma insel o.o']. Imi place ca ai adaugat-o si pe Hannah, sora cea "rasfatata" :X [ cred ca o sa fie interesant pana la urma :))]
Cam atat :-?
Astept continuarea :*:*
Spor la scris :X
[Imagine: asdsadfu.jpg]
Sank you, Valkyrja *hug*

Răspunsuri în acest subiect
Bloody Flowers - de AnimeliciousAngel - 27-02-2010, 10:47 PM
RE: Bloody Flowers - de Verrine - 04-03-2010, 11:32 AM
RE: Bloody Flowers - de AnimeliciousAngel - 13-03-2010, 02:04 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Meet My Bloody King [2] Natsuru 24 15.874 28-06-2013, 05:55 PM