Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Blood+

Capitolul 3
Saya se trezi destul de fericita,speranta de a o ucide pe Diva era in sufletul ei.Impreuna cu Haji, Kai,David si Lewis vor pleca spre Paris.Aveau informatii cum ca v-a avea loc un concert cantat de insasi Diva.
Odata ajunsi in aeropost fura imbarcati imediat spre Franta.Dupa lungi ore de zbor aeronava ateriza pe aeroportul din Paris.
-- Ah in sfarsit am ajuns! exclama Kai.
-- Acum trebuie sa ne gasim un loc unde sa stam.David ocupa-te tu de asta, zise Lewis cu vocea sa groasa.
-- Am inteles.
David a reusi sa gaseasca o locuinta destul de spatioasa avand in vedere numarul lor.
Ne trebuie un plan pentru seara asta.Eu sugerz sa asteptam sa vedem ce au de gand si apoi sa actionam corespunzator.
Seara se lasa repede peste orsaslu luminilor,Saya privea pe geam minunatul peisaj, pregatind-use mental pentru ceea ce avea sa urmeze.
-- Nu-ti face griji Saya, o vom distruge pe Diva si vom pune capat acestui macel!
-- Haji... iartama din cauza mea in lupte esti ranit si suferi enorm, nu mai vreau ca nimeni sa moara din cauza mea, mai ales tu...
-- Nu-ti face griji, o sa fiu bine,si acesta pleca lasand-o pe fata cu gandurile ei.
Odata ajunsi acolo observara ca animatori imparteau dulciuri fabricate de compania lui Goldsmith.concertul incepu,in primele randuri erau asezati Nathan,Carl si Solomon. Vocea divei ii amintea Sayei de trecutul sau dureros.
Dupa cateva minute de la incecperea concertului toti care mancasera dulciuri se transformasera in chiropteri,un masacru in grozitor incepu. Saya a fost asaltata de Carl si lovita cu putere in zona stomacului,Haji avea de furca cu Ntahan, care in ciuda aprentelor era destul de puternic
-- Haji,esti mai drgut decat mi-te imaginam. In acest timp Haji facea o fata de toate zilele.
Kai si David incercau sa ucida cat mai multichiropteri. In sfarsit aparu si Corp Score( corpul cadavrelor), si ucisera cu eficienta multi monstri.
Intre timp Saya il ucise pe Carl injunghindu-se singura ca in acest fel sangele ei sa poata atinge sabia si apoi pe inamic care era in sptele ei.Vazand asta Amshel ordona retregerea,el in tot acest timp se uitase cu multa placere la specatcolul macabru din fata lui. Toti cavalerii Divei parasira lupta. Haji o lua pe Saya in brate si o duse acasa,stia ca se v-a recupera repede.Dupa o noapte de somn bun ,fata se trezi ca noua ne mai avnd nici o problema.Era dezamagita , nu o putuse omora pe Diva.Isi facuse atatea iluzii despre viata frumoasa pe care o vor duce ceilalti fara chiropteri. Dar speranta more ultima asa ca nu inceta sa mai spere la un nou inceput ce v-a aduce linistea in sufletul oamenilor.
Gandurile fetei fura intrerupte de soneria usii care se auzea insistent.Cand deschise usa il vazu chiar pe...

va tin in suspans nextu azi sau maine depinde de cata commuri dati
ja ne
Leon Oswald Addiced=> My love, don't touch my boy, he's mine!!!

Fav quote: ''Maimutele cad din copaci, Leon cade de pe traprez''(Kaleido star)

[Imagine: chibi_1654.gif]
Miko, chibi-ul lui ayame_sasuke
- chibi and monkey

Răspunsuri în acest subiect
Blood+ - de Midori - 15-11-2008, 12:50 AM
RE: BLOOD+ - de Shilpa - 16-11-2008, 12:09 AM
RE: BLOOD+ - de Midori - 16-11-2008, 02:18 AM
RE: BLOOD+ - de Midori - 16-11-2008, 11:55 AM
RE: BLOOD+ - de Midori - 17-11-2008, 10:50 AM
RE: BLOOD+ - de Midori - 12-12-2008, 08:30 PM
RE: BLOOD+ - de Kitsune's Iris - 13-12-2008, 02:56 PM
RE: BLOOD+ - de Maria Kurenai - 12-01-2009, 10:48 PM