Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Blood Rain

Multumesc pentru comentariu^_^ Imi cer scuze pentru inceputul povestii, adevarul e ca pe atunci eram mai proasta -_-´ si cred ca inca am ramas dar incerc sa ma indrept :D Asa....am sa pun si cu Aime si Alex, chiar in capitolul asta apare si ea. Imi cer scuze daca va plictisesc cu Flashback-ul dar trebuia sa lamuresc cum s-au cunoscut ele doua, cam de ce se poarta asa Alex, etc. Flashback-ul e posibil sa mai dureze doua capitole, dar va spun ca nu vor fii doar de vorbit ^_^Veti vedea mai incolo de ce este iarasi important flashback-ul. Nu stiu ce am avut weekend-ul asta dar am avut o tona de idei pe care le-am scris in ordine si am scris chiar doua capitole, dar pun doar unul :P . P.s: Imi cer scuze pentru ¨un¨dar word-ul meu e de spaniola si cand trece sa corecteze ¨nu¨=> ¨un¨ eu recorectez dar unele e posibil sa imi treaca prin fata fara sa le vad. So....enjoy:

Cap. 13
Partea a-2ª din flashback

Dupa cateva secunde rupse sarutul privind-o calm, culoarea ochiilor revenindu-i la una albastra frumoasa. Se sterse la gura, lasa incet capul fetei pe pamant si astepta. O lua de mana, ar fii vrut sa ii simta racoarea sau pielea ei fina insa abia daca le putea atinge de frica ca se va sparge in bucati. Il fascina pielea neteda a fetei, linistea pe care o arata in momentul acela, fiind bucuros ca a salvat-o. Nu intelegea ce il atragea la ea, parca ar fii fost un fel de magie. Ii dadu firicelele negre la o parte dupa fata si o ridica in bratele lui. Se intoarse privind luna plina, zambi parca triumfator si o lua la fuga prin pustietate, tinand in brate trupul brunetei parca neinsufletit. Era atat de rapid incat abia daca il observai atunci cand trecea pe langa tine, se putea spune ca ar putea face o competitie cu vantul dar cel mai probabil era ca vantul ar fii castigat.
Dupa cateva secunde de alergat ajunse langa niste portii negre de fier, inalte de cativa metri. Privii castelul imens din spatele zidului ce parca statea in lumina lunii. Portiile se deschisera cu un scartait lasandu-l pe baiat sa intre. Inanita pe poteca de pamant, pe margini erau tufe de trandafiri rosii ce ii dadea castelului un aer elegant.
Ajuns pe la mijlocul potecii se oprii brusc zambind usor, se lasa un pic in jos facand o plecaciune, tinand cu grija trupul lui Yuuki.
-Buna seara maiestate! I se apresa pe un ton calm fetei ce aparu in fata lui. Isi ridica privirea intalnind ochii stralucitori si reci ai fetei cu parul de un saten deschis, lung pana la fund, prins intr-un coc elegant si frumos, lasand cateva firicele sa ii cada pe fata. Il privii pe baiat cu ochii caprui-verzui. Pielea ei fina parca stralucind in lumina lunii. Era umbracata cu o rochie lunga, rosu sangeriu, cu maneca scurta.
Se aproprie un pic si o privii pe Yuuki cu o privire usor sfidatoare. Isi intoarse privirea spre Alex:
- Cine e si de ce ai adus-o aici?
-Numele ei e Yuuki, este un semi-vampir! Eu am transformat-o! Am adus-o aici fiindca merita ceva mai bun decat felul in care traia. Ai putea sa o consideri ca o sora! Merita o sansa, nu crezi? In plus am impresia ca fata asta are ceva ascuns ce nici macar ea nu stie!
-Dragul meu Alex... esti un vampir! Nu ar trebui sa fii asa de milostiv! Spune ea privindu-l cald, o privii pe bruneta parca fiind absorbita.
- Nu asta spuneai ca te atrage la mine? Ii dam doar o sansa! Daca se descurca bine, daca nu...avem cina asigurata!
Satena tresari brusc, o mangaie pe obraz pe bruneta, zambind viclean.
- Scumpa mea....de acum inainte....voi fii cu ochii pe tine! Alex du-o pe invitata noastra inauntru! Nu vrem sa raceasca! Spune calma si se intoarse pe calcai, Alex urmand-o pana inauntrul castelului. Urcara la etaj, intrand intr-o camera destul de mare si intunecata. Cum intrara, lumanarile de pe pereti se aprinsera dandu-i un aer usor gotic incaperii. Inaintara pana in fundul acestuia, langa fereastra imensa se afla patul fiind bine decorat, cu cearceafuri albe si rosii, pe podea era un covor negru ce semana cu catifeaua.
Alex o lasa pe bruneta pe patul moale, o inveli cu una dintre asternuturi si venii langa satena ce nu isi lua ochii de la fata. Ii spuse blondului sa ii aduca niste haine noi, spunand ca nu poate sa o lase in halul in care e. Fara sa mai stea pe ganduri acesta disparu. Satena se aseza pe pat, o tinu de mana privind-o parca cald si viclean pe bruneta. Cand ii simtii mana aceasta se trezi brusc, avea ochii de un rosu intens, parca privirea ei vroia sa ucida. Se repezi la gatul satenei care fara sa se miste o lipi de perete. Se ridica de pe pat si se aproprie de bruneta fara nicio expresie pe fata, in timp ce Yuuki se straduia sa se elibereze din stramsoarea invizibila. Satena o mangaie pe obraz privind-o cald dar si rece in acelasi timp.
- Oh! Saracuta de tine....insetata, a nimanui, nestiind ce se intampla, intr-un loc pe care nu il stie.... Oare ce sa te faci tu? Nu-ti face griji, iti voi da eu de mancare! Dar niciodata sa nu mai ridici mana la mine! Intelese?
Bruneta inghitii in sec si clatina din cap in semn ca da, desii parca scrasnea un pic din dinti, satena o elibera, cazand pe podea. Ii intinse incheietura iar bruneta isi infipse coltii in ea fara sa stea pe ganduri savurand lacoma gustul nou al sangelui.
Alex aparu aproape de ele, intr-o mana tinea o rochie de noapte albastra, iar in cealalta o sticla si doua pahare. Cand vazu scena scapa sticla privindu-le cu ochii mari, satena il privii cu coada ochiului, oprind sticla chiar inainte de a se face bucatele, iar apoi murdarind covorul. Clatina din cap privindu-l pe blond cu ochii rosii, acesta schimbandu-si imediat expresia fetei intr-una rece, si culoarea pupilelor. Inghitii in sec si lasa rochia pe pat fara sa zica nimic, puse cele doua pahare pe masa de langa fereastra si turna in ele lichidul rosu. Lasa sticla jos si se intoarse spre usa.
Yuuki isi scoase coltii din pielea alba a satenei si isi sterse buzele murdare de culoarea rosie a sangelui. In momentul urmator Alex se oprii, o privii pe fata din spatele lui:
- Aime, fara suparare, dar eu ma retrag!
Satena il imbratisa nelasandu-l sa plece, isi trecu delicat limba peste linia gatului lui si il saruta dulce langa ureche.
-Imi pare rau dar trebuie sa imi hranesc si supusi, nu? Era foarte imfometata si am zis ca ii fac un bine! Nu-ti face griji, sangele meu inca este al tau, ei i-am dat doar ca o gustare, dar tie....fiindca te iubesc! Ii sopti Aime intorcandu-l cu fata la ea, il saruta lung trecandu-si degetele prin parul lui scurt si blond. Acesta ii raspunse sarutului jucandu-se cu limba ei si plimbandu-si mainile pe sub bluza, simtind pielea catifelata a acesteia, parca arzand de dorinta. Dupa cateva secunde rupse sarutul privind-o cu ochii usor rosii, o mai saruta odata si disparu. Dar nu inainte de a-si lua la revedere de la amandoua. Aime isi trecu degetele peste buzele carnoase si se intoarse spre bruneta care parca ramase lipita in fata ferestrei. Lua cele doua pahare si unul i-l dadu lui Yuuki, savurandu-l apoi pe al ei. Bruneta privii lichidul rosu parca atrasa de el dar intrebandu-se ce i se intampla, o privii pe satena care intelesese totul. Lasa paharul gol pe masa si se aproprie de ea.
- De ce nu iti faci o baie si discutam pe urma? Esti destul de murdara si infometata. Cat timp tu iti faci baie, eu ma duc sa aduc niste mancare. Baia e in coltul celalalt! Ii spuse scurt si disparu.
Bruneta se indrepta spre aceasta, cum intra in baie lumanarile de pe pereti se aprinsera. Se aproprie de cada care era in mijlocul incaperii si dadu drumul la apa. Observa ca nu era nicio fereastra, ci doar o cada si o ghiuveta.Pereti erau de o culoare rosiatica, parea destul de veche incaperea, decorata intr-un fel gotic dar cu stil. Se dezbraca de rochia murdara si de lenjeria intima si intra in apa calda, dandu-i fiori pe spate. Apa facand-o sa se linisteasca si sa se gandeasca la ceea ce i se intamplase. Privii candelabrul imens si isi lasa capul pe spate, sprijininandu-se de marginea cazii. Isi puse in palma sampon si isi spala parul lung si negru ca abanosul. Isi spala apoi corpul murdar, tinandu-se usor de umarul drept, acum nu mai simtea nimic, parca nu patise nimic. Inchise ochii, lasand capul pe spate si cand ii deschise observa cateva petale de trandafir in apa, privii in stanga si in dreapta insa nu observa pe nimeni. Facu ochii mari cand simtii respiratia cuiva in spate, il privii cu coada ochiului. Cand il vazu pe Alex isi tinu respiratia.
-Trandafiri pentru o domnisoara trandafirie! Ii soptii galant, bruneta isi trase repede picioarele la piept incercand sa se acopere; Nu-ti face griji, nu esti prima fata pe care am vazut-o dezbracata! Dar prima cu un trup asa de frumos. Imi cer scuze ca am intervenit asa de tarziu iar badaranii aia te-au atins insa nu trebuie sa iti mai faci griji pentru ei, m-am ocupat personal sa nu se mai ia de nimeni niciodata.
-Ce cauti aici? Intreba scurt si vizibil enervata, bruneta.
-Pe tine! Cum stapana mea e plecata dupa ¨cumparaturi´¨ m-am gandit sa nu te simti singura!
-Nu ma simt! Iesi afara!
-Desigur ca nu..dupa atatea noptii in care ai fost singura, tatal tau...mama ta....nu ii intereseaza ce ti se intampla! Insa mie da! Daca nu mi-ar fii pasat, i-as fii lasat pe cei doi sa se ocupe de tine, putina distractie nu strica niciodata!
Spunea pe un ton calm, zambind viclean, trecandu-si degetele peste linia gatului ei, se oprii cand ajunse la umar observand ceva ca un tatuaj pe spatele ei, in forma de stea. Il privii curios, apoi isi intoarse privirea spre fata, intreband-o de cand are tatuajul acela. Aceasta ii raspunse ca nu stie despre ce vorbeste. Blondul o privii ganditor, incepu sa mearga dealungul cazii trecand cu degetul pe marginea ei insa fara sa-si ia privirea de la bruneta care cauta din priviri un prosop. Alex se oprii in capatul celalalt al cazii, isi trecu delicat degetele prin apa ducandu-si-le apoi peste buze. Zambii viclean privind-o pe fata care nu stia cum sa se acopere.
Aime aparu brusc in incapere privindu-l pe blond cu ochii rosii, ii trase o palma incat ii intoarse fata intr-o parte, lucru care ii lasasera masca pe Yuuki si Alex.
-Cum indraznesti? Sper ca ai o explicatie buna sa imi dai, asteapta afara! Si tu.../ Se intoarse catre Yuuki; Ai de gand sa iesi odata sau vrei sa ajungi o stafida?
-Acum... Spuse tremurat.
Aime ii arunca un prosop si disparu afara cu Alex. Isi puse mainile in sold privindu-l pe blond sfidatoare si rece.
- Nu faceam nimic! Si nici nu aveam de gand sa fac! Doar vroiam sa ii aflu putin secretele! Si ghici ce am afl...
Fu intrerupt de inca o palma de-a satenei care il privea cu lacrimi in ochii insa urat:
-Gandeste inainte de a actiona! Te comporti ca un copil rasfatat! Ce-ai aflat nu cred ca e asa de important ca mine!
- Acum stii cum m-am simtit eu cand tu i-ai dat din sangele tau! Acum ai face bine sa asculti ce am de spus fiindca e important! Fata asta este fiica unui demon! Are tatuat pe spate o stea, pe partea dreapta, aproape de gat, probabil ca nu l-a vazut din cauza parului. Asa ca nici ea nu stie asta, cine stie ce puteri ar putea avea! Am putea sa le folosim pentru noi! Daca ma dau pe langa ea....
-Nu! Nici vorba! Sunt si alte cai! Nu am de gand sa te folosesc pe tine pentru asta! Fata asta e vulnerabila si neajutorata! Daca eu ma port frumos cu ea voi afla mai multe! Ii raspunse scurt satena.
-Tu ai facut multe pentru mine! E randul meu sa fac pentru tine, fie ca vrei, fie ca nu!
Blondul o privii fix in ochii, avea pe fata o expresie hotarata. Aime il privii rece:
- Si asta inseamna sa devii amantul ei nu? Fa ce vrei! Dar de mine sa nu te mai atingi! La sfarsit sa nu te miri daca o sa o omor....sau daca ma gandesc mai bine....am sa o omor chiar acum!
-Nu ai sa o faci! Ai nevoie de ea, la fel cum ai nevoie de mine! Si....pe ea nu o iubesc! Nu o sa ma culc cu ea, e doar o pustoaica, fac pariu ca are doar 11-12 ani! Fac asta pentru noi doi! Nu vreau sa te mai vad asa! Puterile unui demon pot fii mai mari decat celui al unui vampir si combinate pot fii imense, tu esti foarte puternica, daca ai avea puterile ei....nu ar mai fii o problema parintii tai! Aime, te rog, intelege! Eu doar vreau sa fiu cu tine, pe ea doar o sa o folosesc!
Aime inghitii in sec, il privii scurt si se intoarse pe calcai. Nu mai spuse nimic, ci se indeparta. Alex aparu in fata ei si o saruta, fara sa mai stea pe ganduri. O tinu delicat de talie, timp in care satena ii raspunse la sarut, trecandu-si mainile dupa gatul lui. Lumina lunii ii lumina printre trandafiri, parca tinand timpul in loc. Statura pentru cateva minute asa, satena se incumeta si rupse sarutul, lipindu-si fruntea de a lui:
-Bine....dar daca te indragostesti de ea....sau te culci cu ea...va omor pe amandoi!
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24539 O dorinta....oare se poate indeplini? ( one-shot)
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=22963 Te iubesc, te doresc, doar incerc sa te amagesc!
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13236 - vampiri? atunci ai venit la locul cu crini

Răspunsuri în acest subiect
Blood Rain - de Akie - 13-10-2009, 07:23 PM
RE: Blood Rain - de Hetalia - 17-10-2009, 10:10 PM
RE: Blood Rain - de Nightmare Dream - 18-10-2009, 09:55 PM
RE: Blood Rain - de Akie - 21-10-2009, 06:39 PM
RE: Blood Rain - de Nightmare Dream - 26-10-2009, 05:56 PM
RE: Blood Rain - de Akie - 30-10-2009, 08:44 PM
RE: Blood Rain - de Hetalia - 30-10-2009, 09:40 PM
RE: Blood Rain - de Elina - 01-11-2009, 12:26 AM
RE: Blood Rain - de Akie - 09-11-2009, 01:30 PM
RE: Blood Rain - de Hetalia - 09-11-2009, 06:05 PM
RE: Blood Rain - de Akie - 23-11-2009, 01:42 PM