Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Blood Rain

Multumesc pentru comment zozy. Nu cred ca mai are rost sa imi cer mii de scuze ca tot ma injurati :(( dar daca e pot gasii o tona de scuze pentru care nu am mai scris la el si vazic ca toate sunt adevarate...dar principala era lipsa de inspiratie si plus ca ma zapacisem cu timpurile verbale. Apai...sa-ti explic! Ea nu s-a imbolnavit! In timp ce ele cautau castelul lui Alex, acesta i-a creat o iluzie lui Aime. Si in lumea reala, ea a lesinat, si cand a lesinat s-a lovit cu capul de o piatra! Iar ea crede ca a fost real, si lumea crede ca din cauza ca s-a lovit la cap confunda lucrurile....ma rog, sper ca ai inteles, daca nu, pune-mi intrebarile :D . Intrebarea nr.1 ai sa afli pe parcurs, chiar in capitolele astea care vin acum explic in principiu cum este relatia lor, sau cel putin de ce a ajuns asa. Si 2. ai sa vezi si de ce a sarutat-o! So....next:

Cap. 12

Incheie el si isi infipse adanc coltii in gatul ei facand-o sa tresare. Simtea cum sangele ii este scos din corp incetul cu incetul. Incerca sa-l impinga insa degeaba, parca ar fii legata sau mai bine zis, lipita de el in asa fel incat sa nu se miste. Inghitii in sec scrasnind usor din dinti.
-Nu sunt a ta! Niciodata nu am fost! Tot ceea ce am fost era orbita, orbita de tine si de nevoia de a avea iubire. Iubire pe care parintii nu mi-o ofereau. Am crezut in tine si tu mai tradat! Am fost asa de proasta. Mai bine nu mai fi transformat, sau cel putin sa fii fost intreaga, nu semi, asa de vulnerabila... Preferam sa raman a nimanui decat sa traiesc in minciuna si in durere!
- Nu asta e viata ta? Sau ai uitat ce ai zis? Eu nu te-am tradat! Doar ti-am dat ceea ce iti doreai! Ii sopti blondul dupa ce isi scoase coltii din gatul ei ridicandu-si privirea cat sa o priveasca in ochii. Avea o expresie calma in special dupa ce vazu lacrimile din ochii brunetei; Iti doreai iubire? Eu ti-am oferit-o! Ti-ai dorit o casa, ti-am dat-o. Ai vrut prietenie, ai avut-o.
-Spui ca nu m-ai tradat? Atunci ce ai facut? Ce faceai cu ea? Ce cautai in patul ei? Sau asta a fost planul tau de la inceput? Sa te joci cu mine iar apoi sa spui ca esti frati-mi-u, cand nu esti!
- Te rog sa nu ma mai insulti! Nu a fost niciun plan. Iubirea poate avea doua parti. Iti doreai ca cineva sa te salveze si eu te-am salvat, nu a fost vina mea ca tu te-ai indragostit de mine! Eu nu regret clipele in care am fost impreuna, chiar ajunsesem sa ma indragostesc de tine. Dar apoi am intalnit-o pe ea, in ea am vazut ceva ce la nimeni nu am vazut si care nu poate fii vazut de cineva ca tine. Sau poate ca da! Vezi tu....situatiile fac ca persoanele sa se schimbe! De ce nu incerci sa revii la cea care devenisei? Imi placea mai mult inima ta plina de ura! Era mai....atragatoare!
Yuuki il privii dispretuitor, scrasnii din dintii si stranse din pumn. Il apuca de guler ridicandu-l pe varfuri, privindu-l fix in ochii.
-Esti asa de prost! Te-ai jucat cu mine dar nu vei face la fel si cu ea! Iar eu nu o sa ma schimb fata de ea, ci ma schimb fata de tine! Sa-ti intre bine in cap ca nu sunt a ta!
Alex o privii fara nicio expresie, in momentul urmator o apuca de incheietura aruncand-o pe fereastra.
-Nu uita cine esti! Esti un nimeni, eu te-am facut sa fii cineva, ceea ce te face a mea! Si cu ea, nu ma joc! Spuse rece blondul in timp ce privea cum bruneta cadea repede spre asfalt. Disparu.
Yuuki cadea in liber, lacrimile scurgandu-se pe obraji facand-o sa inghete. Ar fii vrut atat de mult sa nu ii fie sfarsitul, sa apuce sa o apere pe Aime. Sa incerce sa aiba grija de viata lui Aime daca de a ei nu a putut. Nu intelegea de ce nu putea fii mai puternica. Inchise ochii dar inainte vazu pentru ultima oara cerul plin de stele, sperand ca si ea v-a ajunge o stea frumoasa.
Era aproape de asfalt cand simtii doua brate ce ii oprira brusc caderea incalzind-o. Deschise ochii si observa cum urca in sus. Privii in dreapta si vazu pe cineva imbracat intr-o pelerina neagra nelasand sa i se vada fata, zbura in sus cu ea. Fu atrasa de aripile mari si albe ale acestuia. Ramasese fara cuvinte, ridica mana vrand sa ii dea gluga jos dupa cap pentru a-i vedea macar ochii insa acesta o prinse de mana oprind-o. Intra pe fereastra in camera la Aime si o lasa jos pe bruneta care il privea surprinsa. Se intoarse repede si dadu sa sara cand mana lui Yuuki il oprii, insa nu se intoarse:
-Multumesc!
Murmura bruneta apoi ii dadu drumul, acesta luandu-si zborul, disparand in vazduh. Yuuki ramase privind cerul pentru cateva minute intrebandu-se cine era si de ce a salvat-o cand putea sa o lase sa moara. Lucrul ce ii parea fascinant erau aripile acestuia, nu a mai vazut niciodata unele. Si-ar fii dorit sa il intrebe cine era sau macar sa il vada. Se intoarse pe calcai privind-o pe satena care dormea nestingherita in patul ei moale si cald. Se intreba cat somnifer i-o fii dat insa nu conta, mai bine ca nu a vazut toata scena sau auzit. Isi duse mana la gatul ei, nu mai avea urmele de la muscatura. Isi dorea ca urmele din inima ei sa dispara la fel de repede ca ranile fizice. Se oprii langa satena privind-o urat, ridica mana ducand-o la gatul firav al satenei. O stranse un pic gandindu-se ca asa ar fii cel mai bine, asa ar proteja-o de lumea asta cruda insa se oprii brusc tragandu-si mana. O privii inlacrimata pe satena cazand in genunchii langa patul ei. O lua de mana plangand cu lacrimi amare.
¨Aime....stii ce e in inima mea? Stii cat de mult te-am urat? Intotdeauna m-am intrebat de ce eu? Tu intotdeauna ai avut totul si tot tu le-ai distrus! Dar niciodata pe tine! De ce mie imi sunt distruse lucrurile fara sa le distrug eu iar in schimb sunt distrusa si eu odata cu ele? Oare sunt blestemata pentru toata viata sa ma detest pe mine si sa fiu slaba? Daca nu ar fii fost noaptea aceea blestemata...daca nu as fii fost eu acolo....daca.... Doar regrete! Noaptea aceea...¨
Flashback
Era o noapte usor racoroasa de vara si pustie. O vara de acum mai bine de 50 de ani, pe data de 18.06.1953. Ceasul era trecut de 1 si luna plina vegheaza asupra satului. Nici macar vantul nu bate sau vreun soarece care sa treaca si sa faca zgomot.
Pe o strada pustie si latularnica a satului mergea cu privirea in pamant o fata scunda intr-o rochie alba, lunga, ducandu-si din cand in cand mana la obrazul usor umflat. Parul ei lung si negru ii acoperea un pic fata. Se invinovatea si nu intelegea de ce sau de ce a trebuit sa se nasca intr-o familie ca a ei, o mama neglijenta si un tata care o bate oricand bea. Nu gaseste niciun raspuns sau macar un indiciu, ar fii vrut atat de mult sa isi ia viata dar nu putea, parca ceva nu o lasa. A ales sa fuga de acasa crezand ca asta e raspunsul.
Suspina si fara sa vrea se lovii de un barbat ce tocmai iesi dintr-o casa. Fata nu isi ridica privirea ci doar murmura un ¨Imi pare rau¨ si continua sa mearga. Nu apuca sa faca doi pasi ca o mana o apuca de brat si o trase la pieptul barbatului peste care tocmai dadu. Un barbat cu ochii verzi, parul negru si cam de 1.80 inaltime. O privea adanc pe fata in ochii ei negri, lucru ce ii dadea fiori. Zambii pe sub mustata iar in momentul urmator fata ii dadu una intre picioare eliberandu-se si dand sa o ia la fuga insa se ciocni de un baiat cam de 20 de ani, cu parul blond si ochii albastrui. Barbatul din spatele ei o prinse strans in brate. Bruneta il lovi cu cotul in burta insa blondul o prinse repede.
Fata ridica picioarele folosindu-l pe barbatul din fata ei drept scara pentru picioare. Urca pe el in asa fel incat se rostogoli peste baiat si ajunse in spatele lui. Ii dadu un sut in fund si o lua imediat la fuga. Alerga cat putea de repede, luna luminandu-i calea, cunostea bine strazile. Pe ele fugea mereu dupa ce fura. Respiratia ei rapida se auzea odata cu pasii. Ajunse in camp insa continua sa fuga, cauta cu privirea un copac pentru a se ascunde. Simtii brusc o durere puternica la cap ce o facu sa se opreasca si sa se dea un pic in spate. Baiatul de mai devreme o prinsese de parul ei lung. Bruneta il privii speriata, cand ridica mana si vru sa il loveasca celalalt barbat i-o prinse si i-o rupse facand-o sa urle de durere insa se alesese cu o palma ce i-a intors fata, pentru a tacea. Cazu in genunchi si isi duse cealalta mana la umar. Lacrimile ii curgeau siroaie pe fata din cauza durerii. Incerca sa se ridice insa baiatul care o tinea de par o arunca jos punandu-se peste ea. Aceasta ridica cealalta mana vrand sa il opreasca insa el o prinse si i-o duse deasupra capului facand-o sa scanceasca. Ridica piciorul lovindu-l in cap, celalalt barbat o prinse de picior, scoase dintr-un buzunar un briceag cu care ii patrunse usor pielea facandu-i inima sa alerge, si sa tipe de durere. Baiatul ce statea deasupra ei ii inchise gura cu un sarut.
-Ssshhh...inceteaza sa te mai opui sau prietenul meu iti va mai face alte rani! Ce-ai spune sa jucam un joc? Noi suntem vanzatorii iar tu trebuie sa platesti pentru loviturile care ni le-ai dat! Ii sopti baiatul privind-o cu ochii albastrui, cu aceiasi expresie superioara.
In momentul acela bruneta il scuipa in fata alegandu-se cu o alta palma. Desi lacrimile ii curgeau siroaie pe obraji, pe fata ei rozalie era aceiasi expresie speriata, inchise ochii muscandu-si puternic buza inferioara. Baiatul isi cobori mana pe piciorul fetei, pe sub rochia alba, acum murdara.
- Regula numarul 1. Fara impotriviri! Continua el sa vorbeasca in timp ce o atinse in zona intima facand-o sa-si arcuiasca corpul. Se ruga ca cineva sa ii vada sau macar sa o auda dar nu era nimeni altcineva decat ei in pustiul acela. Parintii ei nu ar fii cautat-o. Era singura, ar fii vrut sa se opuna in continuare insa durerea de la brat nu o lasa sa loveasca cum trebuie si cu tot ceea ce s-ar fii ales erau lovituri; Regula numarul 2. Eu si cu prietenii mei putem face ce vrem cu tine! Vad ca deja incepi sa te supui regulilor! Foarte bine, poate asa te lasam in viata dupa! Ii spuse batjocoritor moment in care ii dadea jos lenjeria intima. Fata incepu sa se zbata insa baiatul o stranse mai rau de picioare vrand sa o potoleasca. Incepu sa dea din picioare insa barbatul o prinse imediat de acestea, oprind-o. Striga dupa ajutor cat putu de tare. Baiatul ii dadu cate-va palme insa aceasta continua sa se zbata si sa tipe, glasul ei pierand incetul cu incetul. Reusi sa il prinda pe baiat de mana cu care o tinea in asa fel incat i-o intoarse auzindu-se ca si cum o creanga s-ar fii rupt, insa era bratul blondului urmat de urletul de durere al acestuia. Bruneta il privii plina de ura dar speriata, neclipind. Asteptand cu respiratia la gura, nu se mai zbatea fiindca simtea mainile barbatului pe picioarele ei nelasand-o sa se miste. In momentul urmator vazu cum baiatul de pe ea este aruncat la cativa metri. Incremenii cautandu-l cu privirea pe blond. Il privii pe barbat care ramasese la fel ca si ea, intrebandu-se ce s-a intamplat. Bruneta ridica repede piciorul vrand sa il loveasca insa simtii o durere intensa in umar ce abia o lasa sa se miste. Vru sa il priveasca pe barbat insa il vazu la cativa metrii de ea. Ramasese fara cuvinte. Privii baiatul inalt si blond ce statea cu spatele la ea, la picioarele fetei. Se ridica speriata in genunchii ducandu-si mana la umarul drept indreptandu-si osul, muscandu-se de buza inferioara pana cand ii dadu sangele. Blondul inainta fara sa o priveasca, se oprii in fata brunetului, il ridica de jos si in nicio clipa ajunse in spatele lui infingandu-si coltii in gatul acestuia. Ochii lui de culoare rosie nu isi luau privirea din ochii negrii ai brunetei care ramasese nemiscata, privindu-l in continu fara nicio expresie. Inima ei inca ii batea puternic dar parca mai calm. Il privea parca fascinata de calmul lui, asteptand sa vada ce se v-a intampla. Blondul dadu drumul trupului neinsufletit, acesta cazand si lovindu-se ca o piatra de pamant. Baiatul se aproprie incet de fata insa aceasta ramase nemiscata. Ii intinse mana dreapta, gest la care bruneta se retrase un pic, speriata. Il privii neincrezatoare. In momentul urmator il lua de mana, simtind fiorii pe sira spinari din cauza mainii lui reci.
-Cum te cheama? O intreba privind-o adanc in ochii.
- Yuuki!
-Yuuki, ti-ar placea sa fii mai puternica?
-Da....
In momentul urmator acesta o trase in bratele lui soptindu-i ca o sa doara un picut.
-Viata mea e durere.... Ii sopti bruneta iar in momentul urmator blondul isi infipse adanc coltii in gatul ei. Yuuki inchise ochii simtind cum sangele ii e luat din corp, simtindu-se slabita. Abia isi mai aude inima, se intreaba de ce nu poate auzi inima blondului dar nu se mai intreaba ce o sa urmeze, se lasa purtata de impulsuri. Simte cum blondul isi scoate coltii din gatul ei firav si o intinde incet pe pamant. Incepe sa ii fie frig, abia daca poate tine ochii deschisi, murmura ceva neinteles printre buze.
Blondul se musca de incheietura sugand un pic din sangele lui insa fara sa-si ia privirea de la fata. Se lasa pe vine apucand-o cu o mana de ceafa cuprinzand-o intr-un sarut rece lasand ca intunericul sa o cuprinda pe tanara.

------------------------------------------------------------------
Flashback-ul nu se termina aici, pozele de la barbatul si baiatul acela nu le pun. Iar misteriosul nostru erou....vom descoperii mai incolo cine este :P . Sper ca v-a placut si astept comentarii, cel putin ca sa pot pune capitolul pe saptamana. De data asta chiar o sa incerc sa scriu pe saptamana, problema e ca eu sunt intr-a-11-a si pana ajung acasa si plus temele, e cam greu sa gasesti timp dar sper ca macar sa gasesc comentarii si de la altii pentru ca eu vad vizionarile dar nusht daca va place sau nu, spre exemplu timpul verbal in care este scris daca va place,greselile care le fac, etc. Multumesc mult si see ya!
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24539 O dorinta....oare se poate indeplini? ( one-shot)
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=22963 Te iubesc, te doresc, doar incerc sa te amagesc!
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13236 - vampiri? atunci ai venit la locul cu crini

Răspunsuri în acest subiect
Blood Rain - de Akie - 13-10-2009, 07:23 PM
RE: Blood Rain - de Hetalia - 17-10-2009, 10:10 PM
RE: Blood Rain - de Nightmare Dream - 18-10-2009, 09:55 PM
RE: Blood Rain - de Akie - 21-10-2009, 06:39 PM
RE: Blood Rain - de Nightmare Dream - 26-10-2009, 05:56 PM
RE: Blood Rain - de Akie - 30-10-2009, 08:44 PM
RE: Blood Rain - de Hetalia - 30-10-2009, 09:40 PM
RE: Blood Rain - de Elina - 01-11-2009, 12:26 AM
RE: Blood Rain - de Akie - 09-11-2009, 01:30 PM
RE: Blood Rain - de Hetalia - 09-11-2009, 06:05 PM
RE: Blood Rain - de Akie - 23-11-2009, 01:42 PM