13-07-2007, 02:28 AM
noutati privind bleach releases
Bleach News
|
18-10-2007, 04:48 PM
Cum nimeni nu se inghesuie aici sa spuna ceva , atunci sparg eu gheata
Episodul 144 din seria Bleach intitulat "Ishida-Chad, the quickening of a new power" a fost subbed de Dattebayo ( pt cei care credeau ca s-au lasat de el dupa anuntul facut la ei pe site , ei bine s-a dovedit a fi un troll de-al lor ) Cu aces episod vine si un nou opening si un nou ending : Opening : ''After Dark'' de Asian Kung-Fu Generation Ending : ''Tane wo Maku Hibi'' de Atari Kousuke Pentru cei interesati de episod il pot downloada de-aici si pentru cei interesati de urmatorul episod , ei bine pot sa arunce o privire aici Enjoy !!!
25-10-2007, 02:36 PM
Ei bine , e aici , episodul cu nr.145 din seria Bleach a fost subbed de Dattebayo . Acest episod poarta numele "The Espada Gathers! Aizen's royal assembly" .
Pentru cei care doresc sa vada noul episod , il pot downloada de-aici si puteti vedea un preview la episodul urmator ( nr.146 ) aici Enjoy !!! :->
22-11-2007, 10:24 AM
In sfarsit e aici , episodul cu nr.149 din seria Bleach e gata si poate fi vizionat de pasionati .
Am decis ca de aceasta data sa dam de la doua fansuburi : - Bleach 149 ( Flomp-Fansubs ) - Bleach 149 ( Dattebayo ) Episodul poarta numele de "Through the crumling forest, a million Menos" si din cate se pare acesta se anunta a fi sfarsitul acestei filler ( pana cand ne ''lovesc'' cu altul ) Enjoy !!! :36:
29-11-2007, 04:52 PM
It's that time again ... Episodul 150 din Bleach poate fi downloadat de la urmatorii :
- Bleach 150 ( Flomp - Fansubs ) - Bleach 150 ( Dattebayo ) Episodul poarta numele de "Oath! Back Here Alive Again" Enjoy !!!:36:
07-12-2007, 02:54 PM
Well , well ... a venit iar timpul pentru un nou episod din seria Bleach .
Episodul de saptamana asta se numeste "The Raging Storm! Encounter with the Dancing Arrancar" si poate fi downloadat de la urmatorii : - Bleach 151 ( Flomp - Fansub ) - Bleach 151 ( Dattebayo ) Acest episod contine chiar in opening secvente din al doilea film Bleach ( pentru cei care nu stiu este vorba de The Diamond Dust Rebellion ) Puteti urmari acel intro aici . Enjoy !!!:36:
13-12-2007, 08:56 PM
Inca un episod Bleach gata de vizionat pentru pasionati ...
Episodul 152 intitulat "Ichigo Strikes Back! This is my Bankai" Poate fi downloadat de la urmatorii : - Bleach 152 ( Dattebayo ) - Bleach 152 ( Flomp - Fansubs ) Enjoy !!! |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
1 Vizitator(i) |