Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Black and white

#2
Am revenit!:-)

Pentru inceput, fiind cel mai important, ``NU MAI SCRIE CU MAJUSCULE`` ! Ok? Se intelege ca tipi si cititorul o sa se sperie. Si nu vrei sa fuga cititorul de la fiction-ul tau, nu?

Idee: Sincer acum, foarte originala nu este. Sper sa o faci pe viitor. Adica, Sakura mereu e noua si din nou SasuSaku? Inteleg ca e la moda chestia cu ``tipa noua din liceu o sa fie impreuna cu cel mai tare tip, ala asaltat de fete si vai saracutu` de el`` (vai ce sa spun) devine depasita de timp. Cu toate ca din cate am vazut povestile astea au cititori multi si comentarii, de ce nu poate sa vina fiecare cu ideea lui proprie? Adica, intr-un fel sau altul nu e foarte placut sa aiba toate acelasi tel. Sakura, fata moale impreuna cu Sasuke, cel mai dur si tacut si indiferent tip din scoala. -Ma poti injura, sau sa zici ``uite ca inca o nebuna a aterizat aici`` doar ca asta e parerea mea. Nu poate fi schimbata. -

Descriere --- Este, dar putina. Inmulteste. Nu mai grabi actiunea, nu o lasi pe fata sa se bucure. Din perspectiva Sakurei a iesit varza, pe cand din perspectiva privitorului - sper ca-mi permiti sa-i spun asa pentru ca, fara suparare, nu stiu ce te-a invatat profa ta la limba romana dar autorul nu este in poveste. Poate gresesc si daca o fac imi cer scuze.- a iesit bine. Imi place. Incearca sa faci in asa fel incat descrierea sa fie mai mult a sentimentelor si nu a aspectului fizic.

Dialog --- Felicitari! Nu ai, si cam asta urmaresc eu, cat mai putin dialog si cat mai multa descriere. Ma rog, sigur ca multi dintre cititori nu o sa fie de acord cu mine dar mi se pare mult mai importanta descrierea sentimentelor si nu comunicarea dintre personaje.

Greseli de exprimare/ tastare/ punctuatie --- Ai, dar toate lumea are. Iti recomand sa folosesti cratima si nu apostroful, nu suntem la limba engleza.


Astept urmatorul capitol! Bafta!

P.S.: Pune disclamierul.

Vreau să-l stiu fericit şi să ştie că atunci când o să fie pregătit, o să fiu mereu acolo pentru el. Îmi pare rău amice! Mi-aş fi dorit să fi văzut că ai luat-o pe poteca greşită. Te voi iubi mereu pentru ce ai făcut pentru mine. Multumec! Mi-aş fi dorit totuşi să fiu eu aceea micuţă prietenă a ta pe care să o iubeşti şi nu de care să te îndrăgosteşti.
Cu un suflet infantil, pierdut în întuneric, micuţa ta mereu cu capul în nori.



Răspunsuri în acest subiect
Black and white - de Alle - 06-03-2011, 03:10 PM
RE: Black and white - de Copilul Zvapaiat ♥ - 06-03-2011, 03:19 PM
RE: Black and white - de Alle - 06-03-2011, 04:41 PM
RE: Black and white - de Rose ^^ - 06-03-2011, 05:55 PM
RE: Black and white - de Miranda. - 06-03-2011, 10:29 PM
RE: Black and white - de IsabellaAlyssia - 07-03-2011, 01:16 AM
RE: Black and white - de Flash - 07-03-2011, 09:31 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Black & White [ YAOI ] hiimera 14 10.033 07-09-2011, 11:22 AM
Ultimul răspuns: Denny


Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)