Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Black and white

#1
Declaimer:Nu detin nici un personaj din anime-ul / manga-ul Naruto si nu fac profit pe urma acestor intamplari / personaje.

Buna! Hey, m-am gandit sa fac si eu un fic dupa ce am citit atatea.Asa deci astept orice fel de critici..nu ma supar..vreau sa ma perfectionez.Eh..va fi sasusaku.Gata cu vorbaria..deci:Lectura placuta!

Capitolul 1 : Vacanta s-a sfarsit ! Noul liceu!
Din perspectiva autoarei ( eu) :

Soarele pasea increzator luandui locul luni . O adiere placuta strabate satul Konoha , oameni lucrau de zor pentru asi castiga existenta . Nu se plangeau de situatia economica , ba chiar din contra , mereu erau cu zambetul pe buze si dadeau ce era mai bun din ei.
Intr-o camera ce predomina mirosul ciresilor abia infloriti ce intrau pe usa balconului care era intredeschisa,dormea o fata cu parul roz ca cele mai frumoase flori de ciresi,cu ochii verzi precum algele unei mari inspumate,cu pielea cafenie, era asa de frumoasa , era perfecta! O raza intra incet si se aseaza pe chipul tinerei . Aceasta simtind caldura isi pune perna pe cap . Incet dar sigur intra iar pe taramul viselor , cand deodata un sunet asurzitor strabate camera, si deranjeaza somnul tinerei .Aceasta i`si da jos perna din cap si se ridica incet , i-si indreapta privirea catre micutul obiect zgomotos si ridica mana indreptand-o spre el . Parea ca doreste sa-l opreasca , da de unde` cum pune mana pe el il arunca pe geam cat ai zice peste , tipic ei . Dorea sa afle cat este ceasul , si cum acesta a zburat pe geam i-si indreapta privirea in jos uitanduse pe asternutul albastru ce ii acoperea trupul vrand sa vada daca telefonul sau se afla acolo , pentru ca avea obiceiul de a dormi cu el in pat . Vazand ca nu este i-si pune mainile in cap , dar brusc i-si aduce aminte ca pe unul dintre pereti movali se mai afla un ceas . Isi indreapta privirea spre el si observa ca este ora 6:10 , ea incepea orele la 8:30 fiind eleva noua la cel mai bun liceu din Konoha. Se ridica incet din pat indreptand-use catre baie ..pentru a-si face siesta de dimineata . In momentul cand piciorul sau drept face contact cu gresia rece aceasta tresare. Se priveste putin in oglinda dupa care se dezbraca si isi incepe " ritualul" . Dupa 10 minute de rasfat aceasta paseste pe covorasul gri , luandu-si prosopul alb si stergandu-se , apoi pune pe ea capotul pufos si negru , iar apoi iese din incapere si se indreapta catre dressing`ul ei . Priveste nehotarata catre hainele sale.

Din perspectiva Sakurei :
Cu ce sa ma imbrac? O doamne ce i`mi i-au pe mine ? Hei ma ajuti putin?
" Sakura , calmeazate zici ca esti deaia nebuna dupa haine" imi spune vocea mea interioara enervanduma si mai mult.
O ignor si ma concentrez asupra hainelor .Hm nu sunt eu nebuna dupa haine dar daca tot sunt noua la liceul ala , macar sa arat si eu bine in prima zi. Ma concenrtez mai mult si..GATA! Am ales niste blugi albastri inchisi , si un maieu negru cu o pisicuta alba pe el.Acum sa imi aranjez parul , mil asez rebel ,asa cum imi place si ma privesc in oglinda. Hm sa vedem , DA arat super ..normal , ca intotdeauna si.. Of doamne am uitat sa ma prezint , asai? Ok , pai ma numesc Sakura Haruno si am 16 ani , am 4 frati . Dan , Saya , Maya si Daisuke.
Daisuke e exact ca mine are parul roz si ochii verzi , e un rebel innascut , orgolios , ce nu iarta usor , se enerveaza repede tot 16 ani are . Dan , Saya si Maya au 18 ani . Dan e un tip saten cu ochii negri , Saya e bruneta cu ochii albastri ..iar Maya e o blonda cu ochii verzi .
Tata e un om puternic , orgolios , ..e brunet cu ochii de un verde inchis , iar mama ..pai ea e blanda prietenoasa , are parul roz si ochii albastri . Cam asta e familia mea cu bune si cu rele . Ok, gata cu prezentarile ca ne intindem prea mult!.
Ma incalt cu o pereche de tenisi negri , imi iau ghiozdanul si ies din camera mea . Asa acum cobor scarile incetsi sigur ca sa nu imi rup si gatul la cat de aeriana sunt astazi si ajung in bucatarie . Cand ridic capul ,raman SOCATA , fac ochii cat farfuriile si deschid gura larg , ok , cred ca am sa i`mi caut maxilarul pe jos . Deci MAMA SI TATA SUNT ACASA yey nu iam mai vazut de 2 luni.
-Mama , tataaa! tip cat ma tin plamani si le sar la gat.
-Neata si tie Saku! imi spun frati mei in cor .
Mdea acum am observat ca sunt si ei aici . Ok, deci ma asez la masa si incep sa povestesc cu parinti . Imi vorbesc despre afacerile lor , bla , bla , bla ..absolut plictisitor. Ok , gata am terminat masa , imi iau la revedere de la parinti si pornesc alaturi de frati mei catre limuzina ce ne asteapta afara . Mdea probabil va intrebai ce limuzina , pai vedeti voi parinti mei sunt bogati si ..ok no comment . Cum ajung in limuzina i`mi rezem capul de geamul rece ce ma face sa tresar si parca cad intr`o transa. Ma gandesc la ziua de azi , la noul liceu , la profesori , la noi mei colegi . Ok , eu ma gandesc la asta? Cred ca am innebunit ..i`mi spun facandu`mi vocea interioara sa izbucneasca in ras . Ok , mai rade mult de mine? GATA mi`a ajuns. Incep o cearta cu ea de , mama ..mama . La cat de infundata in ganduri eram nu mi-am dat seama cand am ajuns la scoala si ma trezesc...WHAT??..

Ok , acesta a fost primul capitol , astept parerile voastre . Va pup si sper sa va placa.



Răspunsuri în acest subiect
Black and white - de Alle - 06-03-2011, 03:10 PM
RE: Black and white - de Copilul Zvapaiat ♥ - 06-03-2011, 03:19 PM
RE: Black and white - de Alle - 06-03-2011, 04:41 PM
RE: Black and white - de Rose ^^ - 06-03-2011, 05:55 PM
RE: Black and white - de Miranda. - 06-03-2011, 10:29 PM
RE: Black and white - de IsabellaAlyssia - 07-03-2011, 01:16 AM
RE: Black and white - de Flash - 07-03-2011, 09:31 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Black & White [ YAOI ] hiimera 14 10.033 07-09-2011, 11:22 AM
Ultimul răspuns: Denny


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)